Nyitvatartás

   Kedves Vásárlónk!

   A kialakult nemzetközi helyzetre való tekintettel személyes átvételünk határozatlan ideig szünetel, viszont minden más szolgáltatásunk zavartalanul működik.

   Szállítópartnereinkkel együtt maximálisan betartunk minden higiéniára vonatkozó előírást, és igyekszünk, hogy megrendelésed mielőbb célba érjen.

   Annyival tudsz hozzájárulni a személyes érintkezés elkerüléséhez, hogy előre kifizeted online vagy utalással a rendelést, így a futár csak átadja azt.

   Bármilyen kérdéseddel keress minket bizalommal, szívesen segítünk!

   Foxpost

   Foxpost biztonságos csomagátvétel

   Facebook
   Termékajánló
   Fizetési megoldás
   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

   Bútorfestés tanfolyam

   Ha már egy ideje érzed magadban a késztetést, hogy kipróbáld a bútorfestést, bútorfelújítást, de nem érzed a kellő önbizalmat, netán hiányolod a biztos alapokat, és „csak úgy” nem kezdenéd el magadtól a festést, akkor szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a Plantago Design bútorfestés tanfolyamait!

   Mik az előnyei egy bútorfestés tanfolyamnak?

   • Egy jól felépített tanfolyam olyan tudást nyújt Neked, amivel biztosra mehetsz: az alapoktól kiindulva sajátíthatod el a bútor vagy felújítandó tárgyad előkészítését, esetleges javítását, tudni fogod, egyáltalán hogyan fogj hozzá a munkának, milyen alapanyagokat válassz a festéshez, dekoráláshoz, a munka befejezéséhez.

   • Garantáltan sikerélménnyel távozol a tanfolyam után! Nem kell kísérletezned az alapanyagokkal, célzottan tudod majd, milyen terméket válassz, melyik festék, díszítő alapanyag, lakk, viasz mire való.

   • Profi alapanyagok várnak: festékek, ecsetek, díszítő kellékek, csiszoló, tágas műhely… Neked csak festened kell :)

   • A tanfolyamok vidám hangulatban telnek, megismerkedhetsz olyan emberekkel, akiknek hasonló az érdeklődési köre, mint a Tiéd, a tanfolyam után is tudjátok egymást támogatni alkotás közben.

   • A Plantago Design tanfolyamai 3 különböző szinten elérhetőek (kezdő, haladó, illetve díszítési technikák gyakorlottaknak), tehát a Számodra megfelelő szinten tudsz részt venni, ami azért szuper, mert ha például már biztos vagy az alapokban, bátran választhatod a következő szintet, de ha valamit átismételnél, kezdheted teljesen a legelejéről! A döntés a Tiéd!

    Érdemes figyelni a Plantago Design Facebook oldalát, mert szezonális tanfolyamok is várnak, sőt, gyerekfoglalkozások is színesítik a palettát!

   • Ha festés közben kérdésed adódna, bátran felteheted! A Plantago Design oktatója, Hegedűs Viki rendkívül profi, türelmes, figyelmes: olyan szakember, akitől érdemes tanulni!

   • A bútorfestő tanfolyam a Tiéd: ezt az időd magadra szánhatod, kikapcsolódhatsz, inspirálódhatsz, szabadon alkothatsz. Egész más érzés úgy a hobbidra koncentrálni, hogy teljes valódban és fejben ott tudsz lenni, nem kell alkotás közben amiatt aggódnod, hogy vajon mikor végez a mosógép vagy felébresztesz-e egy alvó családtagot, miközben koptatod a bútort :)


   Mi tiszta szívből ajánljuk a Plantago Design bútorfestés tanfolyamait!

   Bútorfestő tanfolyam


   Bútorfestés tanfolyam a Plantago Design műhelyében

   A Plantago Design küldetése, hogy felszínre hozza a mindenkiben ott rejlő kreativitást, és bátorítsa mindazokat, akik késztetést éreznek belső érzelmeik, gondolataik, szépérzékük kifejezésére.

   Hegedűs Viki vagyok, a Plantago Design alapítója. Gondosan kidolgozott tematika alapján (elmélet és gyakorlat) oktatok és szervezek kezdő és haladó szintű bútorfestés tanfolyamokat, krétafestős gyermekfoglalkozásokat és díszítő technikák workshopokat.

   A tanfolyamokon személyesen kipróbálhatod a kiváló minőségű spanyol, több évtizedes múlttal rendelkező La Pajarita krétafestékeket annak számos kiegészítő termékével!

   A bútorfestés tanfolyamon átadom:

   • Összegyűjtött tudásom és tapasztalatom
   • Lelkesedésem és segítségnyújtásom
   • A munkához szükséges összes eszközt, anyagot, festéket és díszítő elemet
   • Ajándékba egy kupont, amivel a tanfolyam után 10% kedvezménnyel tudsz La Pajarita festékeket és kiegészítőket vásárolni a Birdo Shopban   Bútorfestés krétafestékkel


   Ízelítő a tanfolyamok anyagából

   Ha unod a konyhabútorod, a szekrénysorod színét, vagy a nagyitól örököltél egy szép régiséget, de új külsőt adnál neki, vagy egyszerűen érdeklődsz a bútorfestés technikája iránt, akkor gyere el hozzám a Kezdő bútorfestő tanfolyamra!

   Megtanítom hogyan tisztítsd, szútalanítsd a bútort és hogyan javítsd ki a repedéseket, hiányosságokat. Megismertetlek a vintage és shabby chic stílussal. Antikolunk, transzferálunk, szárazecsettel öregbítünk, stencilezünk és a waxolás fortélyait is ellesheted.

   Ha festettél már valaha krétafestékkel, és nemcsak egy egyszínű bútorra vágysz, akkor a Haladó bútorfestés tanfolyamon a helyed, ahol megmutatom, hogy a különböző különleges bútorfestési technikákkal (ombre, bermuda blending, layered paint) milyen egyedi, különleges hatásokat lehet elérni.

   A Díszítő technikák workshopon megmutatom, milyen széles körben alkalmazható a krétafesték, mellyel nem csak bútorokat, hanem kisebb tárgyakat is le lehet festeni és sokféleképp díszíteni. Elsajátíthatod a felület antikolását szárazecsettel és waxxal, dekupázs technikát, aranyfólia ragasztást, transzfer kép felhelyezését és stencilezést.

   A krétafestés gyermekeknek szóló foglalkozásokon kisebb, fa alapú tárgyakat (ajtótábla, nagy fadoboz, szezonális dekorációkat) festünk, díszítünk a gyerekekkel, ahol többféle díszítő technikát (transzfer, dekupázs, antikolás, réteges festés, stencilezés) sajátíthatnak el, megismertetve velük a különböző díszítési lehetőségeket.

   Bővebb információk és tanfolyami jelentkezés a Plantago Design honlapján

   Jelentkezésed a hviki77@gmail.com e-mail címre várom!
   A tanfolyamok helyszíne a budaörsi Kamaraerdei Közösségi Ház
   Cím: 2040 Budaörs, Kismartoni u. 45.

   Hegedűs Viki

   Bútorfestés és mozaikozás oktató

   Hegedűs Viki - Bútorfestés és mozaikozás oktatóBútorfestő tanfolyam Plantago Design szervezésében