Facebook
   Termékajánló
   Fizetési megoldás
   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

   Bútorfestés tanfolyam


   NÉPSZERŰ TERMÉKEK

   Krétafestékek

   Matt festékek

   Wax és viasz

   Lakkok

   Ha már egy ideje érzed magadban a késztetést, hogy kipróbáld a bútorfestést, bútorfelújítást, de nem érzed a kellő önbizalmat, netán hiányolod a biztos alapokat, és „csak úgy” nem kezdenéd el magadtól a festést, akkor szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a Plantago Design bútorfestés tanfolyamait!

   Mik az előnyei egy bútorfestés tanfolyamnak?

   • Egy jól felépített tanfolyam olyan tudást nyújt Neked, amivel biztosra mehetsz: az alapoktól kiindulva sajátíthatod el a bútor vagy felújítandó tárgyad előkészítését, esetleges javítását, tudni fogod, egyáltalán hogyan fogj hozzá a munkának, milyen alapanyagokat válassz a festéshez, dekoráláshoz, a munka befejezéséhez.

   • Garantáltan sikerélménnyel távozol a tanfolyam után! Nem kell kísérletezned az alapanyagokkal, célzottan tudod majd, milyen terméket válassz, melyik festék, díszítő alapanyag, lakk, viasz mire való.

   • Profi alapanyagok várnak: festékek, ecsetek, díszítő kellékek, csiszoló, tágas műhely… Neked csak festened kell :)

   • A tanfolyamok vidám hangulatban telnek, megismerkedhetsz olyan emberekkel, akiknek hasonló az érdeklődési köre, mint a Tiéd, a tanfolyam után is tudjátok egymást támogatni alkotás közben.

   • A Plantago Design tanfolyamai 3 különböző szinten elérhetőek (kezdő, haladó, illetve díszítési technikák gyakorlottaknak), tehát a Számodra megfelelő szinten tudsz részt venni, ami azért szuper, mert ha például már biztos vagy az alapokban, bátran választhatod a következő szintet, de ha valamit átismételnél, kezdheted teljesen a legelejéről! A döntés a Tiéd!

    Érdemes figyelni a Plantago Design Facebook oldalát, mert szezonális tanfolyamok is várnak, sőt, gyerekfoglalkozások is színesítik a palettát!

   • Ha festés közben kérdésed adódna, bátran felteheted! A Plantago Design oktatója, Kiss Viki rendkívül profi, türelmes, figyelmes: olyan szakember, akitől érdemes tanulni!

   • A bútorfestő tanfolyam a Tiéd: ezt az időd magadra szánhatod, kikapcsolódhatsz, inspirálódhatsz, szabadon alkothatsz. Egész más érzés úgy a hobbidra koncentrálni, hogy teljes valódban és fejben ott tudsz lenni, nem kell alkotás közben amiatt aggódnod, hogy vajon mikor végez a mosógép vagy felébresztesz-e egy alvó családtagot, miközben koptatod a bútort :)


   Mi tiszta szívből ajánljuk a Plantago Design bútorfestés tanfolyamait!

   Bútorfestő tanfolyam


   Bútorfestés tanfolyam a Plantago Design műhelyében

   A Plantago Design küldetése, hogy felszínre hozza a mindenkiben ott rejlő kreativitást, és bátorítsa mindazokat, akik késztetést éreznek belső érzelmeik, gondolataik, szépérzékük kifejezésére.

   Kiss Viki vagyok, a Plantago Design alapítója. Gondosan kidolgozott tematika alapján (elmélet és gyakorlat) oktatok és szervezek kezdő és haladó szintű bútorfestés tanfolyamokat, krétafestős gyermekfoglalkozásokat és díszítő technikák workshopokat.

   A tanfolyamokon személyesen kipróbálhatod a kiváló minőségű spanyol, több évtizedes múlttal rendelkező La Pajarita krétafestékeket annak számos kiegészítő termékével!

   A bútorfestés tanfolyamon átadom:

   • Összegyűjtött tudásom és tapasztalatom
   • Lelkesedésem és segítségnyújtásom
   • A munkához szükséges összes eszközt, anyagot, festéket és díszítő elemet
   • Ajándékba egy kupont, amivel a tanfolyam után 10% kedvezménnyel tudsz La Pajarita festékeket és kiegészítőket vásárolni a Birdo Shopban   Bútorfestés krétafestékkel


   Ízelítő a tanfolyamok anyagából

   Ha unod a konyhabútorod, a szekrénysorod színét, vagy a nagyitól örököltél egy szép régiséget, de új külsőt adnál neki, vagy egyszerűen érdeklődsz a bútorfestés technikája iránt, akkor gyere el hozzám a Kezdő bútorfestő tanfolyamra!

   Megtanítom hogyan tisztítsd, szútalanítsd a bútort és hogyan javítsd ki a repedéseket, hiányosságokat. Megismertetlek a vintage és shabby chic stílussal. Antikolunk, transzferálunk, szárazecsettel öregbítünk, stencilezünk és a waxolás fortélyait is ellesheted.

   Ha festettél már valaha krétafestékkel, és nemcsak egy egyszínű bútorra vágysz, akkor a Haladó bútorfestés tanfolyamon a helyed, ahol megmutatom, hogy a különböző különleges bútorfestési technikákkal (ombre, bermuda blending, layered paint) milyen egyedi, különleges hatásokat lehet elérni.

   A Díszítő technikák workshopon megmutatom, milyen széles körben alkalmazható a krétafesték, mellyel nem csak bútorokat, hanem kisebb tárgyakat is le lehet festeni és sokféleképp díszíteni. Elsajátíthatod a felület antikolását szárazecsettel és waxxal, dekupázs technikát, aranyfólia ragasztást, transzfer kép felhelyezését és stencilezést.

   A krétafestés gyermekeknek szóló foglalkozásokon kisebb, fa alapú tárgyakat (ajtótábla, nagy fadoboz, szezonális dekorációkat) festünk, díszítünk a gyerekekkel, ahol többféle díszítő technikát (transzfer, dekupázs, antikolás, réteges festés, stencilezés) sajátíthatnak el, megismertetve velük a különböző díszítési lehetőségeket.

   Bővebb információk és tanfolyami jelentkezés a Plantago Design honlapján

   Jelentkezésed a hviki77@gmail.com e-mail címre várom!
   A tanfolyamok helyszíne a budaörsi Kamaraerdei Közösségi Ház
   Cím: 2040 Budaörs, Kismartoni u. 45.

   Kiss Viki

   Bútorfestés és mozaikozás oktató

   Hegedűs Viki - Bútorfestés és mozaikozás oktatóBútorfestő tanfolyam Plantago Design szervezésében