Kérdésed van? Hívj minket! +36 (20) 372-8862

BIRDO Ajándékkártya
BIRDO Ajándékkártya
1 000 Ft

BIRDO Ajándékkártya

  • Birdo ajándékkártya bármilyen választható összegben
  • Ha a Birdo Shopból szeretnél ajándékozni, de túl sok a termék, és nem tudod eldönteni, hogy mi lenne az igazi
  • Igazi kártyát küldünk, amit személyesen át tudsz adni
  • Ha csak ajándékkártyát vásárolsz nálunk, akkor a postázás ingyenes
  • Minden termékre és szolgáltatásra többször is felhasználható
  • Egy évig érvényes, de külön kérésre tudunk ezen módosítani
1 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft

Részletek

Ajándékkártya, amit a Birdo Shopban (birdo.hu) használhat fel ajándékozottad megkötés nélkül, egy éves lejárattal. A vásárlásnál meg kell adni a kártyán található egyedi kódot, és kész is. Ha a lejáratot hosszabbítani szeretnéd, arra is van lehetőség.

Ideális, ha tőlünk szeretnél valamit ajándékozni, esetleg meg szeretnéd fertőzni új hobbiddal :) de nem tudod, hogy milyen szín, kiszerelés, árnyalat stb. tetszene ajándékozottadnak.

Alapból 1000 Ft-os címletben elérhető. (Tehát, ha 18.000 Ft-os ajándékkártyát szeretnél, akkor tegyél a kosárba például 18 db 1000 Ft-os tételt) Ha valami speciális összegért szeretnél vásárolni, ami így nem lehetséges, írd meg nekünk, és megoldjuk.

Akár úgy is kérheted, hogy közvetlenül az ajándékozott postaládájába küldjük, Téged jelölünk meg feladóként, és akár üzenetet is tudunk nyomtatni a borítékba. Ekkor szállítási címként az ő adatait add meg, és ha szeretnél üzenetet küldeni, akkor megjegyzésben írd meg a megrendeléshez.

Ha csak ajándékkártyát vásárolsz, akkor azt ingyenesen küldjük a postaládádba bankkártyás fizetés vagy előreutalás esetén. A szállítási lehetőségeknél meg fog jelenni az "Ajándékkártya postázása" ingyenes opció, így célszerű ezt választanod. Ha utánvéttel fizetnél, vagy ha mást is választanál hozzá, akkor a normál szállítások közül tudsz választani.

Minden rendelésnél külön megadható, hogy mekkora összeget szeretnél az ajándékkártyáról felhasználni, így az ajándékkártya "virtuális bankkártyaként" működik. Nem kell egyszerre felhasználni az adott összeget, akár több rendelés között is fel lehet osztani.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!