Kérdésed van? Hívj minket! +36 (20) 372-8862

Rólunk

Szeretettel köszöntünk a Birdo világában!


A birdo.hu egy családi és egyben baráti vállalkozás, amit a kreatív időtöltés és az értékmentés igénye hívott életre.

Mottónk a szabadidő kreatív eltöltése, a kreativitás megélése, önmagunk folyamatos fejlesztése. A bútorfestés erre kitűnő lehetőség! A kikapcsolódás és önkifejezés mellett lényeges az értékmentés: dupla öröm, ha alkotás közben egy amúgy kidobásra ítélt darabból születik meg egy teljesen új tárgy.

Tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan számos olyan ember van, aki szereti saját maga szépíteni környezetét, otthonát – és eközben minőségi időt szánhat magára. Jó érzés, ha életünkbe színt vihetünk, és még jobb, ha mi magunk vehetjük kézbe az irányítást, azaz a „csináld magad” (angolul DIY - do it yourself) mozgalom részesei lehetünk. Szuper érzés, hogy nem kell mesterembereket keresni, várni rájuk, aggódni, hogy vajon olyan lesz-e a végeredmény, mint amilyet megálmodtunk.

Az élmény, és a minőségi végeredmény mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre és a az újrahasznosításra is. A La Pajarita termékek kiemelten alacsony károsanyag tartalommal bírnak, így ebbe a képbe tökéletesen beleillenek, illetve ha egy régi bútor vagy használati tárgy helyett nem kell újat vennünk, akkor rengeteg feleslegesen felhasznált nyersanyagtól, csomagolási anyagtól, és a szállításkor keletkező káros anyagtól kímélhetjük meg a Földet.

Rendszeres használói vagyunk az általunk forgalmazott termékeknek, így érezzük magunkat és a munkánkat hitelesnek. Bátran ajánljuk Neked is a birdo.hu-n található festékeket, kellékeket, hiszen nem véletlenül a La Pajarita termékei mellett tettük le a voksunkat. A márka által képviselt prémium minőség és lehengerlő színek mellett kedvező ár jellemzi termékeiket, ami tudjuk, hogy egyáltalán nem mellékes szempont.

A La Pajarita márka a legnépszerűbb krétafestékek mellett számos egyéb, kitűnő minőségű festéket és kiegészítőt gyárt, így biztosan megtalálod köztük a felhasználási célodnak megfelelőt és a stílusodhoz illőt. A termékskála széles, így ha nem feltétlen a shabby chic, rusztikus vonal a Te asztalod, válogass bátran az elegáns tojáshéjfestékeink színeiből, a modern fényes és metálfestékekből, vagy az erősebb, „pasztellmentes” matt festékek árnyalataiból.

Nem csak a festékekre, hanem a kiegészítőkre is gondoltunk: a klasszikus dekupázs technika hozzávalói, stencilek, ecsetek, fotó transzfer, waxok és lakkok kínálatával teljes a webáruházunk.

Keress minket bátran, ha bármilyen kérdésed adódna! Nem létezik rossz kérdés, akár kezdő, akár profi felhasználó vagy! Szívesen vesszük javaslataid, ötleteid, építő jellegű kritikád, saját alkotásaid bemutatását is! Igyekszünk minél több eseményen, vásáron részt venni, hogy személyesen is találkozhassunk.

Alkotásra fel!

Ancsi, Kata, Krisztián

Miért fess La Pajarita-val?


A La Pajarita céget Carlos Grollo alapította 1928-ban, mely ekkor még más néven futott. A márkát 1954-ben hívta életre, és innen indult a La Pajarita festékek hódító útja. Ennyi év eltelte után is a cég családi vállalkozás maradt, és a tapasztalatot az alapító vágyaival ötvözve segíti az önkifejezés kiteljesedését, legyen szó professzionális alkotókról, vagy hobbi szintű felhasználásról. Tedd színesebbé az életed minőségi La Pajarita festékekkel és kiegészítőkkel!


1954-ben Carlos Grollo az elsők közt volt, aki vízbázisú festéket kevert. A leghíresebb spanyol festékgyártóként olyan alkotók használták termékeit, mint Miro és Dali.

A La Pajarita küldetése: kiváló alapanyagú festékekkel és kiegészítőkkel ellátni minden alkotni vágyót.

A La Pajarita titka: minőség és elhivatottság - hosszú évek tapasztalatának és új, innovatív ötletek ötvözésének köszönetően.

A La Pajarita célja: folyamatos fejlesztés és újítás, hogy a kreativitásnak semmi se szabhasson határt!


Mivel ez egy 2018-as felvétel, ezért a benne szereplő térképen 2018 áprilisától képzeletben nyugodtan színezzétek be Magyarországot is :)