Facebook
   Termékajánló
   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

   Birdo Blog

   2019.07.28 13:53

   Magasfényű, lakkozott, retro bútorokkal szerintünk mindenki találkozott már. Neki is volt, nagyinak van, már kilomtalanította, még nem, ott áll a garázsban, esetleg használatban van, de diszkréten takarja egy terítő, netán fólia… Így vagy úgy, legtöbbünk ma már nem feltétlenül vásárolna ilyen bútort. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan állj neki egy régi asztal festésének...

   Olyan régóta érlelődött a fejemben, hogy bevásárlásaink során nem szeretnék többé műanyag zacskókat használni. Hazahozom, kiveszem a holmit belőle, és kidobom… előtte esetleg beleteszek valamit, amit persze később ugyanúgy kidobok. Na, ennek vége! – gondoltam magamban. Sok helyen olvastam már róla, hogy a kicsi dolgok is számítanak, illetve hogy a környezettudatosságot is valahol el kell kezdeni!

   2019.01.31 18:41

   A már megszokott 35 különböző krétafesték színhez a Pajarita Paints (La Pajarita) 8 új színt adott hozzá, melyek egytől-egyig tükrözik a gyártó spanyol-mediterrán mivoltát: vibrálóak, izgalmasak, és erős karakterrel rendelkeznek. Az új árnyalatok bővítik a krétafesték paletta könnyed és mély színeit egyaránt. Pontosan követik az aktuális trendeket, így teljesen új dekorációs lehetőségeid nyílnak. Ezek után már igazán nem lehet kifogást találni arra, hogy miért ne festenél :)

   2018.11.22 15:47

   Idén mi is megtartjuk első Black Friday akciónkat, mégpedig kizárólag november 23-án pénteken, 0:00 és 24:00 között. Az akció keretein belül MINDEN termékünket 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni a webshopban!

   • „Segítség!!! Nem merek belekezdeni, nem tudok transzferálni, hogyan fogjak hozzá?”
   • „Hát én olyan béna vagyok, meg sem próbálom!”
   • „Bonyolult a használati útmutató, úgy érzem, kifog rajtam!”
   • „Hozzáfogtam, de nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, nem tetszik a végeredmény!”

    Olvasd el a blogbejegyzésünket a La Pajarita transzfer oldat használatáról, igyekszünk átfogóan és egyszerűen körbejárni a témát!
   2018.05.24 08:55

   A FOXPOST idén tarja az 1. "Róka Napokat", melynek jóvoltából a feladott csomagokra mindössze 390 Ft-os szállítási költséget számol fel! Ez az ár érvényes csomagautomatába történő kézbesítés esetén is, illetve házhoz szállításnál is, így könnyen ki tudod választani a számodra legmegfelelőbbet!