Kérdésed van? Hívj minket! +36 (20) 372-8862

Kedvezmények

Pontgyűjtő kedvezmény


Nyisd meg saját Birdo pontgyűjtő számlád! Ha regisztrálsz a Birdo Shopban, minden vásárlásod után a vásárolt termékek árának 5%-át jóváírjuk neked, amit a következő rendelésedkor már fel is használhatsz! Ráadásul, ha a regisztrációnál feliratkozol hírlevelünkre, máris 100 pont fog várni a számládon, amit az első vásárlásodnál is felhasználhatsz!


A pontgyűjtés automatikus, nem kell mást tenned, mint regisztrálnod a Birdo Shopban, és mi automatikusan jóváírjuk a pontokat minden rendelésed után. Regisztráció nélkül sajnos a pontgyűjtés nem működik. Akár a rendelésed teljes egészét is kifizetheted pontokkal, viszont a szállítási díjak után nem írunk jóvá pontokat, és ennek kiegyenlítésére sem tudod felhasználni a pontjaid.

Pontjaid a rendeléstől számítva 180 napig tudod felhasználni, így érdemes a következő rendelésednél azonnal felhasználnod őket. A pontoknak külön lejárati idejük van, így a régebbi pontok egy új vásárlással nem hosszabbodnak meg automatikusan.


Törzsvásárlói kedvezmény


Legyél te is törzsvásárlónk! Törzsvásárlói rendszerünk keretében állandó kedvezményben részesülsz, ami az eddigi lezárt vásárlásaid összegétől függően növekszik. Már 50.000 Ft összvásárlástól tagja lehetsz törzsvásárlóinknak - igaz az ott elérető 1% nem jelentős kedvezmény, viszont a jó hír az, hogy összevonhatod a pontgyűjtő kedvezménnyel, és az akciós termékekkel is!

Törzsvásárlói programunkban - a pontgyűjtő kedvezményhez hasonlóan - szintén automatikusan veszel részt, ha regisztrálsz nálunk. Regisztráció nélkül sajnos nem működik. A törzsvásárlói kedvezmény állandó, így amíg regisztrációd él, érvényes marad (tehát ha te magad nem törlöd).

Állandó kedvezmények eddigi vásárlásaid összértékétől függően:

  • 50.000 Ft összvásárlás felett 1% kedvezmény minden termék árából
  • 100.000 Ft összvásárlás felett 3% kedvezmény minden termék árából
  • 200.000 Ft összvásárlás felett 5% kedvezmény minden termék árából
  • 400.000 Ft összvásárlás felett 7% kedvezmény minden termék árából
  • 600.000 Ft összvásárlás felett 10% kedvezmény minden termék árából


Akciós termékek


A fejlécben található "Akciók" kategóriánkban listázva találod az éppen kiemelten akciós termékeinket. Ezek az akciók időszakosan változnak, és mértékük is termékenként eltérő lehet. Az akció mértéke és időtartama minden esetben meg van jelölve a termék adatlapján, így meg tudod nézni, hogy mikor fog lejárni. Ha olyan akciós terméket rendelsz, ami nem lenne készleten (narancssárga rendelhető státusz), akkor sincs semmi baj, mert 2-4 hetente mindig pótoljuk a kifogyott termékeket, így azon az áron fogjuk biztosítani neked, amin megrendelted. Természetesen az esetleges késlekedésről azonnal tájékoztatunk.