Kérdésed van? Hívj minket! +36 (20) 372-8862

LA PAJARITA Aquaclean - Tisztító és Előkészítő Folyadék
LA PAJARITA Aquaclean - Tisztító és Előkészítő Folyadék
2 990 Ft

LA PAJARITA Aquaclean - Tisztító és Előkészítő Folyadék

 • Univerzális tisztítófolyadék a festendő felület előkészítésére
 • Teljesen eltávolítja a port, zsírt és a festék beszívódását akadályozó anyagokat
 • Nagyon egyszerűen használható vízbázisú, teljesen szagtalan termék
 • Ecsetek tisztítására is kiválóan alkalmas
 • Kiadós, 500 ml-es kiszerelés
Raktáron
2 990 Ft
Egységár: 5,98 Ft/ml
Legközelebb levásárolható: 150 Ft

Részletek
 • Vízbázisú, szagtalan tisztító folyadék, amelynek segítségével alaposan megtisztíthatod a festendő felületet
 • Bármilyen felületen alkalmazható (fa, fém, üveg, laminált felület, porcelán…)
 • Eltávolítja a port, zsírt, és azokat az anyagokat, melyek a festék megfelelő beszívódását megakadályozhatják
 • Erős tisztító hatás, durva vegyszerek nélkül
 • Ecsetek tisztítására is tökéletes
 • Újrahasznosítható csomagolás (PET)
 • Rövid, 5-10 perces hatóidő, gyors száradás
 • Nem tartalmaz egészségre káros anyagokat


Tisztítsd meg festendő bútoraid felületét gyorsan és biztonságosan!

Minden bútorfestőnek tudni érdemes, hogy a festés előtti előkészületek ugyanolyan fontosak, mint a megfelelő festék, ecset kiválasztása, használata. Hiszen a legkiválóbb festék sem tud koszos, zsíros felületen jól megtapadni. Előfordul, hogy a legalaposabb tisztítás ellenére is maradhatnak olyan részek a bútoron, (főleg asztal, konyhabútor esetén) amik nem tisztultak meg tökéletesen, ám sajnos szabad szemmel mégsem látjuk. Erre nyújt megoldást a La Pajarita tisztító folyadék, méghozzá kellemetlen szagok és káros vegyszerek nélkül!

A festés előtti felülettisztítás kihagyhatatlan lépés, a stabil, tiszta alap megkerülhetetlen, bármit is festesz. Amennyiben ezt a lépést kihagyod, a festés nem lesz tartós, foltos lesz, lepereg, csupa bosszúság érhet. Ez régi festék eltávolítása után is gondot okozhat, hiába érzed úgy, hogy takarítás után a felület teljesen tiszta lett. Persze lehetsz szerencsés, mert simán előfordulhat, hogy nem maradt semmi makacs szennyeződés a bútoron - de inkább menj biztosra! Többféle szerrel lehet szépen bútort tisztítani, de nagyon fontos, hogy ne hagyjon maga után semmi olyan anyagot, ami „összeveszhet” a festékkel. A tisztítószerek maradványai ugyanúgy le tudják később dobni a festéket, vagy egyenetlen foltokat hagyhatnak a kész festésen. A La Pajarita tisztító folyadék kifejezetten erre az alapos tisztításra kifejlesztett termék: célja a felület megfelelő előkészítése, a festék, pác tökéletes beszívódásának érdekében.


Aquaclean - tisztító és előkészítő folyadék bútorfestéshez


Használati utasítás: hogyan alkalmazd a La Pajarita tisztító folyadékot?

A festendő felület előkészítéséhez:

 1. A folyadékot nem szükséges használat előtt felrázni, csak nyisd ki és önts egy nem szöszölő rongyra annyit, amennyit szükségesnek látsz.
 2. Közvetlen a felületre is öntheted, ha úgy ítéled meg, de ne „tocsogjon” a felületen.
 3. Ha nagyon koszos dolgot tisztítasz, nyugodtan használhatsz súrolószivacsot is rongy helyett.
 4. Extra makacs kosz és szennyeződés esetén jó alaposan töröld át a felületet, és hagyd rajta állni 5-10 percig a La Pajarita tisztító folyadékot. Ezután alaposan dörzsöld le a nemkívánatos koszt! Majd egy sima vizes ronggyal még egyszer mosd le, hogy biztosan eltávolíts minden oda nem illő dolgot.
 5. Utolsó lépésként egy enyhén nedves ronggyal, vagy száraz konyhai papírtörlővel ellenőrizd le, hogy minden koszt sikerült-e eltávolítani. Ha a rongy már tiszta marad, akkor kész vagy!
 6. Festés előtt várj pár percet, míg teljesen megszárad a felület.
 7. És indulhat is a festés!


Ecsetek tisztításához:

 1. Előfordulhat, hogy sima vízzel nem tudsz minden festéket, lakkot eltávolítani az ecsetedből. Főleg, ha talán már be is száradtak kicsit szegény sörték… Szerencsére a tisztító folyadék alkalmas ecsetek tisztítására is! Áztasd be az ecseted 15-20 percre a tisztító folyadékba, úgy, hogy a sörtéket teljesen ellepje.
 2. Az áztatási idő letelte után alaposan mosd ki vízzel az ecsetet. Hagyd megszáradni, és kész is vagy!


Birdo tipp:
Ha nem is érzed nagyon száradtnak ecseteid, időnként érdemes megtisztítani őket az előbb javasolt módon. Egy kis frissítés sosem árt!


A La Pajarita tisztító folyadék használata tényleg igazán egyszerű, és ez a kis lépés valóban nagy előnyt jelent a festés megkezdése előtt. Biztosan eszedbe jutott már olvasás közben, hogy nem elég-e mondjuk egy sima mosogatószeres lemosás? Természetesen egy nem túl szennyezett, teljesen új bútor festésénél valószínűleg igen, viszont, ha nem tudod egy régebbi bútor „történetét”, vagy pont ellenkezőleg, jól tudod, milyen szennyeződések érhették, indokolt egy célzott, külön erre kifejlesztett termék használata.

Ami még mellette szól, hogy tényleg teljesen szagtalan, nem kellemetlen tisztítás közben, a használt eszközöket sima vízzel ki tudod mosni, és amikor teljesen kiürült a flakon, a sárga tetejű szelektív szemetesbe ki lehet dobni.

Mekkora felületre elég egy üveg La Pajarita tisztító folyadék? Pontos adatot sajnos nem tudunk írni, mert minden attól függ, mennyire koszos a kezelendő bútor, illetve, hogy mennyit öntesz ki egyszerre belőle – több kisebb bútorra, vagy pár nagy szekrényre biztosan elegendő lesz az 500 ml. Mi nagyon takarékosnak és hasznosnak találtuk, reméljük te is így látod majd!

Adatok
Referencia szám
152815
Gyártó
La Pajarita
Kiszerelés
500 ml
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként