LA PAJARITA antikoló paszta
LA PAJARITA antikoló paszta
1 190 Ft

LA PAJARITA antikoló paszta

LA PAJARITA antikoló paszta
LA PAJARITA antikoló paszta
 • LA PAJARITA sötétbarna színű, vízbázisú antikoló paszta
 • Antikolt hatást kölcsönöz bármely felületnek
 • Nagyon gyorsan szárad, és nincs kellemetlen szaga
 • A felületre felvihető különböző ecsetekkel, ronggyal, hengerrel, és hígítva festékszóróval is
 • Nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, és a kézről is könnyen lemosható
 • 75 ml-es kiszerelésben
Raktáron
1 190 Ft
Egységár: 15 867 Ft/L
Legközelebb levásárolható: 60 Ft

Részletek

A négy különböző színben elérhető, vízzel hígítható La Pajarita antikoló festék mellett van még egy La Pajarita termék, amit kimondottan antikolásra, öregítsére javaslunk: a La Pajarita antikoló paszta.

Az antikoló paszta egy teljesen oldószermentes, vízbázisú termék, állagát tekintve a folyékonyhoz közelít (tehát nem viasz-szerű) leginkább sziruphoz, vagy melaszhoz tudnánk hasonlítani. Már készre festett, vagy lakkozott felületen érdemes használni, munkád utolsó simításaként.

Mire használható?

 • Sötétbarna patinás színt kölcsönözhetsz a tárgyaknak, melyek ezáltal idősebbnek fognak tűnni
 • Kiemelheted a részleteket: az antikoló paszta szépen beleül a díszítésekbe, cirádákba, mélyedésekbe
 • Akár nagyobb felület antikolására is használhatod: ha a bútorod nem részletgazdag, és magát a felületet szeretnéd „bepiszkolni”, azaz régi hatásúvá festeni, használd bátran az egész felületen!
 • Festékként: natúrfát is színezhetsz vele, mert a fa gyönyörűen beszívja. Viszont hatását antikolva fejti ki legszebben! Natúrfa színezésére inkább az antikoló festékeket javasoljuk.

Mire NE használd?

 • Az antikoló paszta nem alkalmas pácként való használatra
 • Ne hígítsd vízzel, mert ezt a terméket kimondottan magában, töményen használva tudod a legszebb hatást elérni. (Persze ha nagyon sűrűnek találod, természetesen hígíthatod vízzel, csak akkor számolj azzal, hogy nem lesz annyira erős a végeredmény)
 • Ha pácként alkalmazható terméket keresel, inkább válaszd a La Pajarita antikoló festékeket! Ezeket bátran hígíthatod, és színezhetsz velük natúrfát is, szépséges lesz a végeredmény!


Hogyan alkalmazd?


A már kész, festett felületre vigyél fel annyi antikolót, amennyit elégnek gondolsz. Ehhez használhatsz ecsetet, rongyot, zoknit, de akár csak az ujjadat, mivel nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, és könnyen le tudod mosni a kezedről utána.

Olszlasd el, ahogy Neked tetszik! Ahová kevés jutott, nyugodtan vigyél még fel, ahová sok, bátran töröld vissza! Ha késznek ítéled munkádat, várd meg, míg teljesen megszárad, és már használhatod is a tárgyat.

Lakkozás, waxolás előtt vagy utána is alkalmazhatod, arra figyelj oda, hogy a lakk, wax az antikolást is óvja, így ha utána kezeled lezáróval, megóvod az antikolást is. Önmagában is tartós, de ezzel mehetsz biztosra.
Nincs erős szaga, így beltéren is nyugodtan használhatod.

Kiadóssága teljesen a használat módjától függ, de ha csak a részletek kiemelésére használod, sok munkához igénybe tudod venni. A felület tisztítására nedves rongyot használj, és kerüld az oldószerek vagy vegyi anyagok használatát.

Adatok
Referencia szám
Betún de Judea al Agua / 1259
Így is ismerheted
patinázó paszta, betún de judea al agua
Színvilág
antik, sötét, barna
Gyártó
La Pajarita
Vélemények a termékről
Legyél Te az első, aki véleményt ír!