Birdo Blog

Alternatív Karácsonyfa by Fatipli Műhely

Horváth Kata
2021.12.10 15:24
Alternatív Karácsonyfa by Fatipli Műhely

Fatipli Műhely + BirdoShop = <3


Ha bármikor eszedbe jutott már, hogy nem szeretnél vágott fenyőt karácsonykor, és az élő fa sem jöhet szóba, olvass tovább, egy remek ötletet szeretnénk mutatni!


  A Fatipli Műhely Instagram oldalát mindig sok szeretettel figyeljük, tulajdonosa, Csilla csodaszép bútorokat, használati tárgyakat készít fából, újragondol, átalakít. Minden általa készített darabon érződik saját stílusa; az biztos, ha Nála nézelődsz, nem tucatdarabokat találsz! Sikeres asztalos vizsgája után pedig a határ a csillagos ég :)

  Többször használt már La Pajarita termékeket, amit mi igazán megtisztelőnek érzünk! Tudtuk, hogy egy izgalmas közös projekt biztosan esedékes lesz a közeljövőben, nem is sejtettük, hogy nem várat magára soká: így engedd meg, hogy szeretettel ajánljuk a Fatipli Műhely alternatív karácsonyfáit!

  Alternatív karácsonyfa


  Miért jó az alternatív karácsonyfa?

  Az alternatív karácsonyfák igazán praktikusak, mert ugyanúgy kedved szerint díszítheted, mint egy hagyományos karácsonyfát, viszont:

  • nem hullik a levele;
  • nem kell talpat faragni;
  • egyszer kell csak megvásárolni;
  • ha át szeretnéd festeni, bármikor megteheted (ebben az esetben semmiképpen se használj waxot, olajat mert a waxolt, olajozott felület ledobhatja a festéket);
  • macskabiztos :)
  • egyedivé festheted, stencilezheted, díszítheted!


  Így ha szeretnél egy környezettudatos, dekoratív, könnyen díszíthető karácsonyfát idén (és jövőre, és azután, és azután…), nézz körül a Fatipli műhely weboldalán!


  És hol jövünk mi a képbe? Ha a Fatipli Műhely alternatív karácsonyfádat natúr, kezeletlen felülettel kéred, mi adunk hozzá egy 20% kedvezményre jogosító kuponkódot, így Te magad választhatod ki a színét, és rendelheted meg tőlünk hozzá a festéket. Így teljesen egyedi, saját karácsonyfád lehet!

  Ajánlott festékmennyiség: a kisebb méretű fához egy 175 ml-es festék elegendő. A nagyobbik fához vagy két 175 ml-es festéket javaslunk, vagy egy fél literest, de a fél literesből biztosan fog maradni! Illetve persze ha több színben gondolkodsz, csak számold át, hány darab kisebb festékre lesz szükséged.

  Lakkozni nem szükséges, nyers fán csak nagyon kicsit sérülékeny a festék. Persze ha szeretnéd, természetesen lehet lakkozni, mert így bármilyen lehet a végeredmény, matt, fényes, selyemfényű…

  Waxolni a fa felületének ápolása végett lehet érdemes, de kihagyható!

  Díszes alternatív karácsonyfa


  Milyen színűre fessem a fámat?

  Igazából bármilyen színű lehet!


  Reméljük kedvet kaptál egy ilyen menő karácsonyfához, mi biztosan, nekünk is lesz sajátunk, amit még nem is tudunk, hogyan fogunk díszíteni, festeni, dekorálni… Egy biztos, szívünk – lelkünk benne lesz, mint ahogy Csillának is! :)