Facebook
   Termékajánló
   Fizetési megoldás
   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Birdo Blog


   NÉPSZERŰ TERMÉKEK

   Krétafestékek

   Matt festékek

   Wax és viasz

   Lakkok

   2019.11.27 18:17

   Black Friday 2019

   Idén megtartjuk második Black Friday akciónkat, mégpedig kizárólag november 29-én pénteken, 0:00 és 24:00 között. Az akció keretein belül MINDEN termékünket 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni a webshopban!


   Black Friday Akció 2019


   Mindössze annyi megkötésünk van, hogy akciós termékek esetén az alapárból számolja a 20% kedvezményt a rendszer, de garantáltan több lesz így is, mint bármilyen érvényben levő akciónk.

   Nincs sürgetés, egyéb apró betűs szöveg, minden aznapi megrendelésre érvényes a 20% kedvezmény. Amit érdemes figyelembe venned, hogy esetleg ha valami az akció alatt elfogyna raktárról (vagy alapból nem lenne készleten), azt csak viszonylag későn fogjuk tudni kiszállítani Neked, mivel nekünk is meg kell várnunk ez esetben az új készlet megérkezését, ezzel sajnos nem tudunk kalkulálni előre. Ilyen esetben megrendelésed után minél előbb tájékoztatunk, és természetesen el is állhatsz a vásárlástól, ha nem tudnád megvárni.

   Hogyan veheted igénybe a kedvezményt?

   Vásárlásod folyamán (mondjuk a kosár oldalon) add meg a "blackfriday" kuponkódot, és a rendszer automatikusan levonja a 20%-ot megrendelésed végösszegéből. Ha bármilyen segítségre lenne szükséged, keress minket bátran!