Birdo Blog

Black Friday 2019

2019.11.27 18:17

Idén megtartjuk második Black Friday akciónkat, mégpedig kizárólag november 29-én pénteken, 0:00 és 24:00 között. Az akció keretein belül MINDEN termékünket 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni a webshopban!


Black Friday Akció 2019


Mindössze annyi megkötésünk van, hogy akciós termékek esetén az alapárból számolja a 20% kedvezményt a rendszer, de garantáltan több lesz így is, mint bármilyen érvényben levő akciónk.

Nincs sürgetés, egyéb apró betűs szöveg, minden aznapi megrendelésre érvényes a 20% kedvezmény. Amit érdemes figyelembe venned, hogy esetleg ha valami az akció alatt elfogyna raktárról (vagy alapból nem lenne készleten), azt csak viszonylag későn fogjuk tudni kiszállítani Neked, mivel nekünk is meg kell várnunk ez esetben az új készlet megérkezését, ezzel sajnos nem tudunk kalkulálni előre. Ilyen esetben megrendelésed után minél előbb tájékoztatunk, és természetesen el is állhatsz a vásárlástól, ha nem tudnád megvárni.

Hogyan veheted igénybe a kedvezményt?

Vásárlásod folyamán (mondjuk a kosár oldalon) add meg a "blackfriday" kuponkódot, és a rendszer automatikusan levonja a 20%-ot megrendelésed végösszegéből. Ha bármilyen segítségre lenne szükséged, keress minket bátran!