Kérdésed van? Hívj minket! +36 (20) 372-8862

Birdo Blog

Black Friday 2021

Cseh Krisztián
2021.11.25 19:10
Black Friday 2021

Az éves Black Friday akciónkat talán már megszokhattad, ami viszont újdonság, hogy idén egész hétvégén igénybe veheted a kedvezményt, így lesz időd alaposan átgondolni, hogy mire is van szükséged. 11.26 - 11.28 között tudod igénybe venni a különleges kedvezményt a "blackfriday" kuponkóddal. Az akció keretein belül MINDEN termékünket 15% kedvezménnyel tudod megvásárolni a webshopban!


Black Friday Akció 2021


A kedvezmény az akciós termékekre IS vonatkozik és felhasználható minden más akcióval együtt, mint például a pontgyűjtő kedvezmény. Akár ajándékkártyát is vásárolhatsz 15% kedvezménnyel, ami kitűnő ajándék lehet, vagy egy kis csalás magadnak, hogy nyáron is kedvezményes áron vásárolj ;)

Nincs semmilyen megkötés, kivétel nélkül minden megrendelésre érvényes a 15% kedvezmény. Amit érdemes figyelembe venned, hogy esetleg ha valami az akció alatt elfogyna raktárról, azt csak viszonylag későn fogjuk tudni kiszállítani Neked, mivel nekünk is meg kell várnunk ez esetben az új készlet megérkezését, ezzel sajnos nem tudunk kalkulálni előre. Ilyen esetben megrendelésed után minél előbb tájékoztatunk, és természetesen el is állhatsz a vásárlástól, ha nem tudnád megvárni.

Hogyan veheted igénybe a kedvezményt?

Vásárlásod folyamán (mondjuk a kosár oldalon) add meg a "blackfriday" kuponkódot, és a rendszer automatikusan levonja a 15%-ot megrendelésed végösszegéből. Ha bármilyen segítségre lenne szükséged, keress minket bátran! (hétégén a telefonokra nem válaszolunk, de azért Messengeren el tudtok érni minket, ha nagyon fontos ;) )