Facebook
   Termékajánló
   Fizetési megoldás
   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Birdo Blog


   NÉPSZERŰ TERMÉKEK

   Krétafestékek

   Matt festékek

   Wax és viasz

   Lakkok

   2021.07.01 14:41

   Nyári ötletek a kreatív pillanataidra

   Július kezdetével elérkezett az a bizonyos „igazi nyár”, annak minden jóságával és nehézségével. Van, aki még csak tervezgeti, van, aki már jól megérdemelt pihenését tölti...


   Nem tudjuk, Te hogy vagy vele, de nekünk a pihenés szerves része az aktív kikapcsolódás, például természetjárás, kirándulás, sport, és persze a hobbinkra is jut egy picivel több idő. Biztosan kitaláltad, a hobbink a bútorfestés és dekorálás :) Ha a Te szíved is nagyot dobban egy-egy felújítandó tárgy láttán, Neked ajánljuk az alábbi ötleteinket!

   Facebook oldalunkon egy igazi varázslatos átalakulásról kaptunk képeket – Szilvi saját kezűleg tervezte és újította fel nyaralóját. Nézd milyen csodás színeket választott!

   Persze olyan is van, hogy minden adott egy szuper kis projekthez, mégsem jön az a bizonyos ihlet. Sebaj, Instagram oldalunkon még több inspirációt találsz otthonod dekorálásához.

   És ha már nyaralás, tenger, pihenés, mutatjuk az egyik kedvenc árnyalatunkat, ami a tenger frissességét juttatja eszünkbe, bármikor, amikor rápillantunk! Egyszerre elegáns és vidám árnyalat a Sea Skin, azaz Tengerzöld színű krétafesték. Tökéletes páros a tengeri témájú La Pajarita stencillel.

   Minket is megihletett, de végül mi menta színt választottunk hozzá:

   Tenger stencil + La Pajarita menta krétafesték

   Kellemes júliust kívánunk!

   A Birdo Shop csapata