Kérdésed van? Hívj minket! +36 (20) 372-8862

Birdo Blog

Új Krétafesték Színek

2019.01.31 18:41

A már megszokott 35 különböző krétafesték színhez a Pajarita Paints (La Pajarita) 8 új színt adott hozzá, melyek egytől-egyig tükrözik a gyártó spanyol-mediterrán mivoltát: vibrálóak, izgalmasak, és erős karakterrel rendelkeznek. Az új árnyalatok bővítik a krétafesték paletta könnyed és mély színeit egyaránt. Pontosan követik az aktuális trendeket, így teljesen új dekorációs lehetőségeid nyílnak. Ezek után már igazán nem lehet kifogást találni arra, hogy miért ne festenél :)

 

Legújabb La Pajarita krétafesték színeink


Az alábbiakban megosztjuk Veled az új színeket, és megpróbálunk inspirációs ötleteket adni képeinken keresztül, hogy közelebbről is megismerd az új színek sajátosságát.

White Cotton - Pamut krétafesték inspiráció


A White Cotton krétafesték egy új szín a fehérek világában. Segítségével fényt adhatsz a tereknek, és a legújabb skandináv trendek szerint dekorálhatsz. Közvetlenül legfehérebb krétafestékünk, a White Cloud után helyezkedik el a színpalettán, melyhez képest egy enyhén tört árnyalatot képvisel.


Apple Green - Zöldalma krétafesték inspiráció


Az Apple Green krétafesték megelőzi a természetközeli színárnyalatok következő trendjét, miközben megtartja a krétafestékre jellemző matt színek esszenciáját. Ez a szín kifejezetten a krétafestékkel alkotók kívánságára lett létrehozva, mely az elkövetkezendő szezon kedvenc színe lehet. A világos színek családját gazdagítja: kívánatos, krémes jellegével, és halvány sárgás-zöldes árnyalatával igazi különlegesség.


Nude - Natúr krétafesték inspiráció

 

Az új semleges árnyalatú Nude krétafesték már régóta kötelező szín az ultra-matt színpalettán, mely végre elérhető mindenki számára! Tökéletesen használható nagyobb felületeken, de bármilyen kisebb dekorációt is gazdaggá tehetsz használatával. Világos, krémszerű jellege bézs, barack, és leheletnyi pink színek kombinációjából áll össze.


Sunset - Narancssárga krétafesték inspiráció


Tudnál bármi inspirálóbbat mondani, mint a naplemente? A Sunset krétafesték lágy sárga árnyalata tökéletesen kiegészíti meleg tónusú színeinket. Átmenet az erőteljes Nepáli narancs és a sárgább Sivatagi homok színek között.


Pacific Island - Égkék krétafesték inspiráció


A Pacific Island krétafesték színét ásványok ihlették: ha ezt a színt választod,  használatával otthonod olyan részleteit is kiemelheted, amik amúgy nem keltenének nagy feltűnést. Friss, vibráló színe Téged is inspirálni fog! Árnyalatáról elsőre a kék égbolt jutott eszünkbe, magyarul éppen ezért illettük ezzel a névvel.


Smooth Grey - Bársonyszürke krétafesték inspiráció


Ha a Smooth Grey krétafesték beszélni tudna, ezeket a szavakat suttogná bársonyos hangján: béke, puhaság, egyensúly. És tökéletesen kifejezné, amilyen valójában. Semleges színeink közé tartozik, így igazi Jolly Joker, tökéletesen passzol a legtöbb színhez.


Toffee - Karamell krétafesték inspiráció


A barnák és a földszínek új főszereplője, a Toffee krétafesték - bár szó szerint lefordítva karamell a neve, de mi inkább egy selymes és inycsiklandozó pohár kakaót látunk benne. A klasszikus vonal kedvelőinek muszáj kipróbálniuk, bútorfestéshez és kisebb tárgyak felújításához is bátran ajánljuk. Nem lehet vele melléfogni!


Aubergine - Padlizsán krétafesték inspiráció


Az Aubergine krétafesték árnyalat - ha szabad így fogalmaznunk - az egyik legütősebb színünk: erőteljes, nem megszokott, szabad és önkifejező. Ha a padlizsán színnel festesz, magával ragad a szenvedélyessége, a végeredmény pedig biztosan extravagáns lesz. Élőben még varázslatosabb, így amikor először meglátod, garantáltan leesik az állad! Mi szóltunk!