Kérdésed van? Hívj minket! +36 (20) 372-8862

LA PAJARITA ecset szett
LA PAJARITA ecset szett
4 370 Ft

LA PAJARITA ecset szett

LA PAJARITA ecset szett
LA PAJARITA ecset szett
LA PAJARITA ecset szett
  • La Pajarita ecset szett két különböző ecsettel
  • n.30 rövid sörtéjű lapos ecset és n.02 ovális stencil ecset bútorfestéshez, hobbi festéshez
  • Kiváló alapanyagok felhasználásával készült Spanyolországban: természetes fa nyél, lézerrel formázott szintetikus sörték, rozsdamentes acél kötőelem
  • A La Pajarita ecsetek szintetikus, formázott sörtéinek köszönhetően a festés egyszerű, egyenletes, és festékcsepp-mentes
  • Ajánlott az összes festési technikához, illetve lezáró anyagok felvitelére is
  • Alkalmas minden festékhez és lakkhoz egyaránt
  • Elősegíti a festék rendkívül takarékos felhasználását
Raktáron
4 370 Ft
A vásárlás után járó pontok: 219 Ft

Részletek

A La Pajarita ecset szett segítségével fejest ugorhatsz a festés világába. A 3 cm széles (n.30), rövid sörtéjű lapos ecsettel festéktakarékosan és ecsetvonás-mentesen festhetsz vagy lakkozhatsz átlagos méretű tárgyakat, a kis stencil ecsettel pedig díszíthetsz vagy akár waxolhatsz is.

A La Pajarita n.30 rövid sörtéjű lapos ecset ideális a festék takarékos eloszlatásához a festendő felületen, használatával rendkívül finom és egységes felületet érhetsz el. A sörték 30 mm szélességben terülnek el, hosszuk 20 mm (a rozsdamentes kötőelemtől mérve)

La Pajarita n.02 ovális stencil ecset kitűnően alkalmas stencilezéshez, waxoláshoz, és az aprólékosabb részletek, sarkok festéséhez is. A stencil ecset teljes hossza 120 mm, vastagsága (a legvastagabb ponton) 14 mm. A sörték 8-10 mm szélességben terülnek el, hosszuk pedig 20 mm.

Az ecseteket használat után minél előbb mosd el, és lógatva vagy vízszintesen szárítsd, hogy a sörték ne deformálódjanak el.

Adatok
Referencia szám
Brush Set n.30 & n.02 / 501199
Gyártó
La Pajarita
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!