Kérdésed van? Hívj minket! +36 (20) 372-8862

Eredménytelen keresés

Sajnos rendszerünk nem adott eredményt az általad keresett kifejezésre, azonban ne aggódj!Elképzelhető, hogy máshogy neveztük el az adott terméket, mint amire gondolsz


Nézd meg, hogy helyesen írtál-e mindent, vagy használd bővített keresőnket esetleg más kifejezéssel, hátha sikerrel jársz!


La Pajarita festékeket és kellékeket forgalmazunk, így más márkát nem fogsz nálunk találni


Viszont minden egyes termékünk prémium minőségű, és felveszi a versenyt bármely másik gyártó hasonló termékével, így arra bíztatunk, hogy bátran próbáld ki őket! Mi 100% garanciát vállalunk, és azt is garantáljuk, hogy a termékek árában sem fogsz csalódni! Ha nem győztünk volna meg elsőre, olvasd el mit írtak rólunk eddigi vásárlóink:

Megbízható bolt - Vásárlói vélemények

Google értékelések

A festékek színét sokszor fantázianéven nevezzük el, de megpróbáljuk felcímkézni őket alapszínek szerint, hogy könnyen megtaláld, amit keresel


Próbálj egyszerű színek szerint kereseni, például, ha "ekrü" színre keresnél próbáld meg a fehéret vagy a bézst, mert köztük fogod megtalálni. Tipp: festéktípusonként végig tudod pörgetni az összes színt, hogy könnyebben megtaláld a kedvenced:

Krétafestékek - a legnépszerűbb festékeink. Ultra matt, pasztell színek, rusztikus felület, koptatható és antikolható a shabby chic hatásért. 43 különböző csodás árnyalatban elérhető.

Matt festékek - kirobbanó, modern, matt színek. Ha nem kenyered a rusztikus, kopottas stílus, és élénk színeket keresel, nézd meg a 18 élettel teli matt árnyalatot!

Tojáshéjfestékek - elegáns, enyhe gyöngyházfényű festék. A nevét a tojás héjához hasonló selymes fényéről és tapintásáról kapta. A 18 szépséges pasztell színben kapható tojáshéjfesték strapabíró, különleges, visszafogottan ízléses. Válassz közülük, ha valami nem hétköznapira vágysz!

Fényes festékek - csillogjon az a bútor! Nagyon fényes, lakkhatású festék, akár egész bútorra, akár tárgyak díszítésére. Nem szereted a mattot? Akkor ez a Te festéked! 6 kirobbanó színből választhatsz.

Metál festékek - gyönyörűen csillogó arany, ezüst, bronz, réz, pezsgőszín. Festhetsz vele egész bútort is az extravagáns hatás kedvéért, de kiegészítők (fogantyúk, gombok, fiókbelső) díszítéséhez is kitűnő. Strapabíró, utólagos lakkozást nem igényel.

Az összes termékkategóriánkat képekkel itt tudod megtekinteni


Ha tényleg nem működik egyik módszer sem, keress minket bátran elérhetőségeinken, szívesen segítünk!