LA PAJARITA Almost Black majdnem fekete krétafesték
LA PAJARITA Almost Black - Majdnem Fekete Krétafesték (1000 ml)
9 990 Ft
8 990 Ft
10

LA PAJARITA Almost Black - Majdnem Fekete Krétafesték (1000 ml)

LA PAJARITA Almost Black majdnem fekete krétafesték
LA PAJARITA Almost Black majdnem fekete krétafesték
LA PAJARITA Almost Black majdnem fekete krétafesték
LA PAJARITA Almost Black majdnem fekete krétafesték
LA PAJARITA Almost Black majdnem fekete krétafesték
LA PAJARITA Almost Black majdnem fekete krétafesték
LA PAJARITA Almost Black majdnem fekete krétafesték
  • Elegáns pasztell színvilág, időtálló ultra-matt felülettel
  • Rendkívül könnyen használható, gyorsan szárad, alapozást nem igényel, és akár 1 rétegben fed
  • Minden felületen használhatod bútorfestéshez, falfestéshez, restauráláshoz, újrahasznosításhoz, és dekorációs célokra is
  • Vízbázisú, környezetbarát festék, mely gyerekeknek szánt játékok és tárgyak festésére is alkalmas (EN 71-3 minősítés)
  • 1000 ml-es kiszerelés, de választható 75 ml-es, 175 ml-es, és 500 ml-es kiszerelésben is
Raktáron
9 990 Ft
8 990 Ft
Egységár: 8,99 Ft/ml
Kezdete: 2024.01.07   Vége: 2024.12.31
Kedvezmény 10
Megtakarítás 1 000 Ft
Legközelebb levásárolható: 450 Ft

Részletek

Ennek a színnek az elnevezése tökéletesen visszaadja az árnyalatát: Majdnem fekete. Mert valóban nem ébenfekete, nem is tökéletesen fekete, hanem kissé szürkés. Ha mélyfeketét keresel, ez nem olyan! Visszafogott, és kissé "púderes" hatást kelt. A krétafestékek színvilágába tökéletesen beleillik, pontosan visszaadja ennek a vonalnak a mattságát. Mélységet ad a festett felületnek, ugyanakkor diszkrét szín.

Mi imádjuk arannyal kiegészítve, modern és letisztult végeredményt kapsz a két szín párosításával. Fehér alá, koptatáshoz is szuper!

Birdo tipp: a tipikus retro, minta és barázdák nélküli bútorokon igazán izgalmas eredményt érhetünk el ezzel az árnyalattal!A La Pajarita krétafesték egy alapozás nélkül is kitűnően fedő, rendkívül könnyen használható vízbázisú festék, mely ultra matt felületet képez, és stílustól függően visszakoptatható.


A festendő felület nem igényel különösebb előkészítést, mert a La Pajarita krétafesték sűrű állagú, magas pigment tartalmú, és jól beszívódik a festendő felületbe. Számtalan felületre használható, ideális bútorfestésre és régi tárgyak, bútorok felújítására is. A felületek 90%-án már egy rétegben is egyenletes, homogén felületet biztosít.

A La Pajarita krétafesték felvihető különböző fajtájú ecsetekkel és hengerrel egyaránt. Nagyon gyorsan szárad: száradási ideje csiszoláshoz, újrafestéshez felülettől függően 30 - 60 perc, a teljes száradásig használatbavétel előtt viszont érdemes egy napot várni.

Időtálló felületet biztosít, mely nem szívja magába a párát, és megfelelő utókezelés esetén ellenáll a nedvességnek. Tisztítása nedves ronggyal és szappanos vízzel ajánlott. Mivel a krétafestéket direkt úgy találták ki, hogy nagyobb erőfeszítés nélkül visszakoptatható legyen, ezért gyakran használt tárgyak és kültéri bútorok esetén ajánlott a festett felületet lakkal lezárni. Ehhez megtalálod nálunk a krétafesték jellegét megőrző La Pajarita Ultra Matt lakkot, de ízlésednek megfelelően más árnyalatú lakkot, vagy akár waxot is választhatsz.

A La Pajarita krétafesték minden árnyalata kiemelten alacsony illékony szerves vegyület (VOC) tartalommal bír, és rendelkezik az Európai Unió EN 71-3 tanúsítványával. Ez azt jelenti, hogy bármilyen gyerekeknek szánt bútor vagy tárgy festésére is 100%-os biztonsággal használhatod.


Rendkívül kiadós: a 75 ml-es kiszerelés 0,8 - 1 m² -re alkalmas, a 175 ml-es 1,5 - 2 m² -t fed le, az 500 ml-es verzió 5 - 6,5 m² felületre elegendő, 1000 ml-el pedig 10 - 14 m²-t tudsz lefesteni.

A La Pajarita krétafestékek tömege: 75 ml = 120 g, 175 ml = 300 g, 500 ml = 820 g, 1000 ml = 1620 g

Adatok
Referencia szám
Chalk Paint / CP-27
Így is ismerheted
Casi Negro
Színvilág
vintage fekete, antracit, sötét
Gyártó
La Pajarita
Kiszerelés
1000 ml
Kiadósság
10 – 14 m²/Liter
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Krisztina
2024.05.03
Csodaszép szín, egy rétegben is tökéletesen fed. Igazán karakteres lett a varrógépasztal, amit festettem vele.
Mia
2022.05.05
Most használtam először, de szerintem még fogom. Tényleg nagyon könnyen felvihető, nem csöpög, nagyon jól fed, gyorsan szárad. A majdnem fekete tényleg majdnem az, pont ilyet akartam. Imádom. Új étkezőm lett, sokkal karakteresebb lett, és a konyhához is jobban passzol.
Anikó
2022.02.26
Nagyon jól fed , könnyű vele dolgozni. A Majdnem fekete fantázia néven szereplő festèk csodás fekete hatású ,egyedi .
R. Bea
2020.10.26
Most próbáltam először a krétafestéket, de biztos nem utoljára
Ágnes
2020.01.15
Nagyon szépen fed, jól pigmentált, gyosan száradó festék hatalmas színválasztékban. Külön öröm, hogy gyerekjátékokhoz is biztonsággal használható.
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek