LA PAJARITA Antique Beige antik bézs krétafesték
LA PAJARITA Antique Beige - Antik Bézs Krétafesték (500 ml)
6 490 Ft

LA PAJARITA Antique Beige - Antik Bézs Krétafesték (500 ml)

LA PAJARITA Antique Beige antik bézs krétafesték
LA PAJARITA Antique Beige antik bézs krétafesték
LA PAJARITA Antique Beige antik bézs krétafesték
LA PAJARITA Antique Beige antik bézs krétafesték
LA PAJARITA Antique Beige antik bézs krétafesték
LA PAJARITA Antique Beige antik bézs krétafesték
LA PAJARITA Antique Beige antik bézs krétafesték
  • Elegáns pasztell színvilág, időtálló ultra-matt felülettel
  • Rendkívül könnyen használható, gyorsan szárad, alapozást nem igényel, és akár 1 rétegben fed
  • Minden felületen használhatod bútorfestéshez, falfestéshez, restauráláshoz, újrahasznosításhoz, és dekorációs célokra is
  • Vízbázisú, környezetbarát festék, mely gyerekeknek szánt játékok és tárgyak festésére is alkalmas (EN 71-3 minősítés)
  • 500 ml-es kiszerelés, de választható 75 ml-es, 175 ml-es, és 1000 ml-es kiszerelésben is
Raktáron
6 490 Ft
Egységár: 13 Ft/ml
Legközelebb levásárolható: 325 Ft

Részletek

Az Antik Bézs krétafesték egyike azoknak a színeknek, amik a leghamarabb kifogynak raktárunkból. Szerencsére már tudjuk, hogy szeretitek ezt a színt, így igyekszünk mindig jól betárazni belőle, ráadásul 1 literes kiszerelésben is elérhető.

Mitől olyan népszerű? Szolid eleganciája azoknak a szívét is rabul ejti, akik amúgy nem rajonganak a krétafestékért. Nem a legélénkebb árnyalatunk, ettől függetlenül karakteres és stílusos. Valódi bézs árnyalat, egy csipetnyi régies bájjal. Erősebb színek remek kiegészítője. Ha nem szeretnél drasztikus változást, csak pont annyit, hogy a festett tárgy szépen belesimuljon a szoba hangulatába, az antik bézst ajánljuk Neked.

Birdo tipp: először festesz? Válaszd ezt az árnyalatot, mert tényleg mindenhez gyönyörűen illik!A La Pajarita krétafesték egy alapozás nélkül is kitűnően fedő, rendkívül könnyen használható vízbázisú festék, mely ultra matt felületet képez, és stílustól függően visszakoptatható.


A festendő felület nem igényel különösebb előkészítést, mert a La Pajarita krétafesték sűrű állagú, magas pigment tartalmú, és jól beszívódik a festendő felületbe. Számtalan felületre használható, ideális bútorfestésre és régi tárgyak, bútorok felújítására is. A felületek 90%-án már egy rétegben is egyenletes, homogén felületet biztosít.

A La Pajarita krétafesték felvihető különböző fajtájú ecsetekkel és hengerrel egyaránt. Nagyon gyorsan szárad: száradási ideje csiszoláshoz, újrafestéshez felülettől függően 30 - 60 perc, a teljes száradásig használatbavétel előtt viszont érdemes egy napot várni.

Időtálló felületet biztosít, mely nem szívja magába a párát, és megfelelő utókezelés esetén ellenáll a nedvességnek. Tisztítása nedves ronggyal és szappanos vízzel ajánlott. Mivel a krétafestéket direkt úgy találták ki, hogy nagyobb erőfeszítés nélkül visszakoptatható legyen, ezért gyakran használt tárgyak és kültéri bútorok esetén ajánlott a festett felületet lakkal lezárni. Ehhez megtalálod nálunk a krétafesték jellegét megőrző La Pajarita Ultra Matt lakkot, de ízlésednek megfelelően más árnyalatú lakkot, vagy akár waxot is választhatsz.

A La Pajarita krétafesték minden árnyalata kiemelten alacsony illékony szerves vegyület (VOC) tartalommal bír, és rendelkezik az Európai Unió EN 71-3 tanúsítványával. Ez azt jelenti, hogy bármilyen gyerekeknek szánt bútor vagy tárgy festésére is 100%-os biztonsággal használhatod.


Rendkívül kiadós: a 75 ml-es kiszerelés 0,8 - 1 m² -re alkalmas, a 175 ml-es 1,5 - 2 m² -t fed le, az 500 ml-es verzió pedig 5 - 6,5 m² felület festésére elegendő.

A La Pajarita krétafestékek tömege: 75 ml = 120 g, 175 ml = 300 g, 500 ml = 820 g, 1000 ml = 1520 g (bruttó tömeg)

Adatok
Referencia szám
Chalk Paint / CP-04
Így is ismerheted
Beige Antiguo
Színvilág
bézs, krém, világos
Gyártó
La Pajarita
Kiszerelés
500 ml
Kiadósság
10 – 14 m²/Liter
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Dankó Zsuzsa
2021.08.31
Kedves Birdo!

Nevéhez méltóan antik színt kaptam, nekem inkább picit zöldes, mint bézs. Természetesen ez függ attól, milyen szín van mellette. Nekem a falam bézs, talán azért tűnik zöldesnek. S az illata?! Na az antik :D Nosztalgikus hangulatba kerülök, mikor belépek a helységbe. Imádom!
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek