LA PAJARITA krétafesték Basil - Bazsalikom
LA PAJARITA Basil - Bazsalikom Krétafesték
1 590 Ft

LA PAJARITA Basil - Bazsalikom Krétafesték

LA PAJARITA krétafesték Basil - Bazsalikom
LA PAJARITA krétafesték Basil - Bazsalikom
LA PAJARITA krétafesték Basil - Bazsalikom
LA PAJARITA krétafesték Basil - Bazsalikom
LA PAJARITA krétafesték Basil - Bazsalikom
  • Elegáns pasztell színvilág, időtálló ultra-matt felülettel
  • Rendkívül könnyen használható, gyorsan szárad, alapozást nem igényel, és akár 1 rétegben fed
  • Minden felületen használhatod bútorfestéshez, falfestéshez, restauráláshoz, újrahasznosításhoz, és dekorációs célokra is
  • Vízbázisú, környezetbarát festék, mely gyerekeknek szánt játékok és tárgyak festésére is alkalmas (EN 71-3 minősítés)
  • 75 ml-es kiszerelés, de választható 175 ml-es, 500 ml-es, és 2 x 500 ml-es kiszerelésben is
Raktáron
1 590 Ft
Egységár: 21 Ft/ml
Legközelebb levásárolható: 80 Ft

Részletek

Nem szeretnénk senkit sem félrevezetni: a Bazsalikom nem mindenki kedvenc színe. Teljesen olyan, mint a képen, azaz harsány, ütős, meghökkentő, egyszóval: bevállalós! Ám ha megtalálod méltó viselőjét, csak nyersz vele! Mi nagyon szeretjük, mert tényleg egyedi, friss. A tavaszt és a zöldellő réteket idézi. Gyönyörűen pigmentált, egy igazi extravagáns szín.

Milyen színnel kombináld? Mindenképp egy kevésbé feltűnő, nyugodtabb színhez ajánljuk, például egy egyszerű fehérhez vagy sötétbarnához.

Birdo tipp: ha részletgazdag bútort, képkeretet festesz ezzel a színnel, emeld ki a szépségét barna antikolóval! Személyes kedvencünk, mert ezzel a kombinációval vidéki bájt, régi idők hangulatát csempészi otthonodba!A La Pajarita krétafesték egy alapozás nélkül is kitűnően fedő, rendkívül könnyen használható vízbázisú festék, mely ultra matt felületet képez, és stílustól függően visszakoptatható.


A festendő felület nem igényel különösebb előkészítést, mert a La Pajarita krétafesték sűrű állagú, magas pigment tartalmú, és jól beszívódik a festendő felületbe. Számtalan felületre használható, ideális bútorfestésre és régi tárgyak, bútorok felújítására is. A felületek 90%-án már egy rétegben is egyenletes, homogén felületet biztosít.

A La Pajarita krétafesték felvihető különböző fajtájú ecsetekkel és hengerrel egyaránt. Nagyon gyorsan szárad: száradási ideje csiszoláshoz, újrafestéshez felülettől függően 30 - 60 perc, a teljes száradásig használatbavétel előtt viszont érdemes egy napot várni.

Időtálló felületet biztosít, mely nem szívja magába a párát, és megfelelő utókezelés esetén ellenáll a nedvességnek. Tisztítása nedves ronggyal és szappanos vízzel ajánlott. Mivel a krétafestéket direkt úgy találták ki, hogy nagyobb erőfeszítés nélkül visszakoptatható legyen, ezért gyakran használt tárgyak és kültéri bútorok esetén ajánlott a festett felületet lakkal lezárni. Ehhez megtalálod nálunk a krétafesték jellegét megőrző La Pajarita Ultra Matt lakkot, de ízlésednek megfelelően más árnyalatú lakkot, vagy akár waxot is választhatsz.

A La Pajarita krétafesték minden árnyalata kiemelten alacsony illékony szerves vegyület (VOC) tartalommal bír, és rendelkezik az Európai Unió EN 71-3 tanúsítványával. Ez azt jelenti, hogy bármilyen gyerekeknek szánt bútor vagy tárgy festésére is 100%-os biztonsággal használhatod.


Rendkívül kiadós: a 75 ml-es kiszerelés 0,8 - 1 m² -re alkalmas, a 175 ml-es 1,5 - 2 m² -t fed le, az 500 ml-es verzió pedig 5 - 6,5 m² felület festésére elegendő.

A La Pajarita krétafestékek tömege: 75 ml = 120 g, 175 ml = 300 g, 500 ml = 820 g

Adatok
Referencia szám
Chalk Paint / CP-18
Így is ismerheted
Albahaca
Színvilág
zöld, fűzöld, fenyőzöld, élénk
Gyártó
La Pajarita
Kiszerelés
75 ml
Kiadósság
10 – 14 m²/Liter
Vélemények a termékről
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek