LA PAJARITA Green Bamboo bambuszzöld krétafesték
LA PAJARITA Green Bamboo - Bambuszzöld Krétafesték (175 ml)
2 990 Ft

LA PAJARITA Green Bamboo - Bambuszzöld Krétafesték (175 ml)

LA PAJARITA Green Bamboo bambuszzöld krétafesték
LA PAJARITA Green Bamboo bambuszzöld krétafesték
LA PAJARITA Green Bamboo bambuszzöld krétafesték
LA PAJARITA Green Bamboo bambuszzöld krétafesték
LA PAJARITA Green Bamboo bambuszzöld krétafesték
  • Elegáns pasztell színvilág, időtálló ultra-matt felülettel
  • Rendkívül könnyen használható, gyorsan szárad, alapozást nem igényel, és akár 1 rétegben fed
  • Minden felületen használhatod bútorfestéshez, falfestéshez, restauráláshoz, újrahasznosításhoz, és dekorációs célokra is
  • Vízbázisú, környezetbarát festék, mely gyerekeknek szánt játékok és tárgyak festésére is alkalmas (EN 71-3 minősítés)
  • 175 ml-es kiszerelés, de választható 75 ml-es, 500 ml-es, és 1000 ml-es kiszerelésben is
Raktáron
2 990 Ft
Egységár: 17 Ft/ml
Legközelebb levásárolható: 150 Ft

Részletek

A La Pajarita krétafesték egy alapozás nélkül is kitűnően fedő, rendkívül könnyen használható vízbázisú festék, mely ultra matt felületet képez, és stílustól függően visszakoptatható.

A festendő felület nem igényel különösebb előkészítést, mert a La Pajarita krétafesték sűrű állagú, magas pigment tartalmú, és jól beszívódik a festendő felületbe. Számtalan felületre használható, ideális bútorfestésre és régi tárgyak, bútorok felújítására is. A felületek 90%-án már egy rétegben is egyenletes, homogén felületet biztosít.

A La Pajarita krétafesték felvihető különböző fajtájú ecsetekkel és hengerrel egyaránt. Nagyon gyorsan szárad: száradási ideje csiszoláshoz, újrafestéshez felülettől függően 30 - 60 perc, a teljes száradásig használatbavétel előtt viszont érdemes egy napot várni.

Időtálló felületet biztosít, mely nem szívja magába a párát, és megfelelő utókezelés esetén ellenáll a nedvességnek. Tisztítása nedves ronggyal és szappanos vízzel ajánlott. Mivel a krétafestéket direkt úgy találták ki, hogy nagyobb erőfeszítés nélkül visszakoptatható legyen, ezért gyakran használt tárgyak és kültéri bútorok esetén ajánlott a festett felületet lakkal lezárni. Ehhez megtalálod nálunk a krétafesték jellegét megőrző La Pajarita Ultra Matt lakkot, de ízlésednek megfelelően más árnyalatú lakkot, vagy akár waxot is választhatsz.

A La Pajarita krétafesték minden árnyalata kiemelten alacsony illékony szerves vegyület (VOC) tartalommal bír, és rendelkezik az Európai Unió EN 71-3 tanúsítványával. Ez azt jelenti, hogy bármilyen gyerekeknek szánt bútor vagy tárgy festésére is 100%-os biztonsággal használhatod.


Rendkívül kiadós: a 75 ml-es kiszerelés 0,8 - 1 m² -re alkalmas, a 175 ml-es 1,5 - 2 m² -t fed le, az 500 ml-es verzió 5 - 6,5 m² felületre elegendő, 1000 ml-el pedig 10 - 14 m²-t tudsz lefesteni.

A La Pajarita krétafestékek tömege: 75 ml = 120 g, 175 ml = 300 g, 500 ml = 820 g, 1000 ml = 1560 g

Adatok
Referencia szám
Chalk Paint / CP-19
Így is ismerheted
Verde Bambú
Színvilág
zöld, sötét
Gyártó
La Pajarita
Kiszerelés
175 ml
Kiadósság
10 – 14 m²/Liter
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Krisztina
2022.06.05
Világosbarnára festett bejárati ajtóra kentem rá, mindenféle előkészítés nélkül (csak ott csiszoltam át picit, ahol pattogzott már a festék.) Két rétegben festettem, majd két rétegben vittem fel rá az ultramatt lakkot. Gyönyörű lett.
Kamasz Istvánné
2021.08.16
Köszönöm, hogy rátaláltam erre a csodálatos festékre. Sötétbarna Nevada bútort festettünk, alapozó nélkül, egy rétegben, tökéletesen fed, nagyon kiadós és csodálatos a színe.
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek