LA PAJARITA Green Ice jégzöld krétafesték
LA PAJARITA Green Ice - Jégzöld Krétafesték (175 ml)
2 990 Ft

LA PAJARITA Green Ice - Jégzöld Krétafesték (175 ml)

LA PAJARITA Green Ice jégzöld krétafesték
LA PAJARITA Green Ice jégzöld krétafesték
LA PAJARITA Green Ice jégzöld krétafesték
LA PAJARITA Green Ice jégzöld krétafesték
LA PAJARITA Green Ice jégzöld krétafesték
  • Elegáns pasztell színvilág, időtálló ultra-matt felülettel
  • Rendkívül könnyen használható, gyorsan szárad, alapozást nem igényel, és akár 1 rétegben fed
  • Minden felületen használhatod bútorfestéshez, falfestéshez, restauráláshoz, újrahasznosításhoz, és dekorációs célokra is
  • Vízbázisú, környezetbarát festék, mely gyerekeknek szánt játékok és tárgyak festésére is alkalmas (EN 71-3 minősítés)
  • 175 ml-es kiszerelés, de választható 75 ml-es, 500 ml-es, és 1000 ml-es kiszerelésben is
Raktáron
2 990 Ft
Egységár: 17 Ft/ml
Legközelebb levásárolható: 150 Ft

Részletek

A Jégzöld krétafesték árnyalat a kék, zöld, illetve a türkiz kedvelőinél lehet biztos befutó. Könnyed árnyalat, kicsit játékos, kicsit titokzatos, de semmiképpen sem unalmas! Merészebb bútorfestők egy nagybútort is bevállalhatnak ezzel a színnel, de kisebb használati tárgyakat festve is üde hatást érhetünk el. Légies tulajdonságainak köszönhetően a tengert, nyarat idézi, de nem hivalkodóan.

Remekül párosítható más színekkel, a sötétbarna-kék kombináció például egy örök kedvenc, de rózsaszínnel, sárgával kombinálva is csodás!

Birdo tipp: légy merész, és próbáld ki egy előszobabútoron! Amikor belépsz az ajtón, és egy ilyen színű bútor fogad, biztosan elmosolyodsz majd!A La Pajarita krétafesték egy alapozás nélkül is kitűnően fedő, rendkívül könnyen használható vízbázisú festék, mely ultra matt felületet képez, és stílustól függően visszakoptatható.


A festendő felület nem igényel különösebb előkészítést, mert a La Pajarita krétafesték sűrű állagú, magas pigment tartalmú, és jól beszívódik a festendő felületbe. Számtalan felületre használható, ideális bútorfestésre és régi tárgyak, bútorok felújítására is. A felületek 90%-án már egy rétegben is egyenletes, homogén felületet biztosít.

A La Pajarita krétafesték felvihető különböző fajtájú ecsetekkel és hengerrel egyaránt. Nagyon gyorsan szárad: száradási ideje csiszoláshoz, újrafestéshez felülettől függően 30 - 60 perc, a teljes száradásig használatbavétel előtt viszont érdemes egy napot várni.

Időtálló felületet biztosít, mely nem szívja magába a párát, és megfelelő utókezelés esetén ellenáll a nedvességnek. Tisztítása nedves ronggyal és szappanos vízzel ajánlott. Mivel a krétafestéket direkt úgy találták ki, hogy nagyobb erőfeszítés nélkül visszakoptatható legyen, ezért gyakran használt tárgyak és kültéri bútorok esetén ajánlott a festett felületet lakkal lezárni. Ehhez megtalálod nálunk a krétafesték jellegét megőrző La Pajarita Ultra Matt lakkot, de ízlésednek megfelelően más árnyalatú lakkot, vagy akár waxot is választhatsz.

A La Pajarita krétafesték minden árnyalata kiemelten alacsony illékony szerves vegyület (VOC) tartalommal bír, és rendelkezik az Európai Unió EN 71-3 tanúsítványával. Ez azt jelenti, hogy bármilyen gyerekeknek szánt bútor vagy tárgy festésére is 100%-os biztonsággal használhatod.


Rendkívül kiadós: a 75 ml-es kiszerelés 0,8 - 1 m² -re alkalmas, a 175 ml-es 1,5 - 2 m² -t fed le, az 500 ml-es verzió pedig 5 - 6,5 m² felület festésére elegendő.

A La Pajarita krétafestékek tömege: 75 ml = 120 g, 175 ml = 300 g, 500 ml = 820 g

Adatok
Referencia szám
Chalk Paint / CP-21
Így is ismerheted
Verde Hielo
Színvilág
zöld, türkiz, élénk
Gyártó
La Pajarita
Kiszerelés
175 ml
Kiadósság
10 – 14 m²/Liter
Vélemények a termékről
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek