LA PAJARITA Mint menta krétafesték
LA PAJARITA Mint - Mentazöld Krétafesték (1000 ml)
9 990 Ft
8 990 Ft
10

LA PAJARITA Mint - Mentazöld Krétafesték (1000 ml)

LA PAJARITA Mint menta krétafesték
LA PAJARITA Mint menta krétafesték
LA PAJARITA Mint menta krétafesték
LA PAJARITA Mint menta krétafesték
LA PAJARITA Mint menta krétafesték
  • Elegáns pasztell színvilág, időtálló ultra-matt felülettel
  • Rendkívül könnyen használható, gyorsan szárad, alapozást nem igényel, és akár 1 rétegben fed
  • Minden felületen használhatod bútorfestéshez, falfestéshez, restauráláshoz, újrahasznosításhoz, és dekorációs célokra is
  • Vízbázisú, környezetbarát festék, mely gyerekeknek szánt játékok és tárgyak festésére is alkalmas (EN 71-3 minősítés)
  • 1000 ml-es kiszerelés, de választható 75 ml-es, 175 ml-es, és 500 ml-es kiszerelésben is
Raktáron
9 990 Ft
8 990 Ft
Egységár: 8,99 Ft/ml
Kezdete: 2024.01.07   Vége: 2024.12.31
Kedvezmény 10
Megtakarítás 1 000 Ft
Legközelebb levásárolható: 450 Ft

Részletek

Menta árnyalatunk egy igazi pasztell szín. Szolid és nőies, de visszafogottsága ellenére igazán karakteres, üdítő. Egyedi színe lehet kisebb és nagyobb bútoroknak egyaránt. Nagyon hálás szín, mert kitűnően kombinálható erősebb és szolidabb árnyalatokkal is. Rózsával igazi romantikus hatást kelt, fehérrel együtt a tengert idézi, sötétbarnával a vidéki házak báját juttatja eszünkbe. Ugyanakkor az erősebb színeket - mint például a padlizsán - elegánsan megszelídíti. Mellékesen honlapunk színvilágát is ez a szín inspirálta...

Birdo tipp: színátmenetes (ombre) festéshez válaszd a tengerzöld, jégzöld, menta árnyalatokat! Egyszerűen varázslatos!A La Pajarita krétafesték egy alapozás nélkül is kitűnően fedő, rendkívül könnyen használható vízbázisú festék, mely ultra matt felületet képez, és stílustól függően visszakoptatható.


A festendő felület nem igényel különösebb előkészítést, mert a La Pajarita krétafesték sűrű állagú, magas pigment tartalmú, és jól beszívódik a festendő felületbe. Számtalan felületre használható, ideális bútorfestésre és régi tárgyak, bútorok felújítására is. A felületek 90%-án már egy rétegben is egyenletes, homogén felületet biztosít.

A La Pajarita krétafesték felvihető különböző fajtájú ecsetekkel és hengerrel egyaránt. Nagyon gyorsan szárad: száradási ideje csiszoláshoz, újrafestéshez felülettől függően 30 - 60 perc, a teljes száradásig használatbavétel előtt viszont érdemes egy napot várni.

Időtálló felületet biztosít, mely nem szívja magába a párát, és megfelelő utókezelés esetén ellenáll a nedvességnek. Tisztítása nedves ronggyal és szappanos vízzel ajánlott. Mivel a krétafestéket direkt úgy találták ki, hogy nagyobb erőfeszítés nélkül visszakoptatható legyen, ezért gyakran használt tárgyak és kültéri bútorok esetén ajánlott a festett felületet lakkal lezárni. Ehhez megtalálod nálunk a krétafesték jellegét megőrző La Pajarita Ultra Matt lakkot, de ízlésednek megfelelően más árnyalatú lakkot, vagy akár waxot is választhatsz.

A La Pajarita krétafesték minden árnyalata kiemelten alacsony illékony szerves vegyület (VOC) tartalommal bír, és rendelkezik az Európai Unió EN 71-3 tanúsítványával. Ez azt jelenti, hogy bármilyen gyerekeknek szánt bútor vagy tárgy festésére is 100%-os biztonsággal használhatod.


Rendkívül kiadós: a 75 ml-es kiszerelés 0,8 - 1 m² -re alkalmas, a 175 ml-es 1,5 - 2 m² -t fed le, az 500 ml-es verzió 5 - 6,5 m² felületre elegendő, 1000 ml-el pedig 10 - 14 m²-t tudsz lefesteni.

A La Pajarita krétafestékek tömege: 75 ml = 120 g, 175 ml = 300 g, 500 ml = 820 g, 1000 ml = 1620 g

Adatok
Referencia szám
Chalk Paint / CP-20
Színvilág
zöld, világoszöld, világos
Gyártó
La Pajarita
Kiszerelés
1000 ml
Kiadósság
10 – 14 m²/Liter
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Terék József e.v.
2023.07.17
Bejárati ajtót festettem, amit három rétegben vittem fel. Csodálatosan sima felületet kaptam és ráadásul strapabiró is. Az elvárásomat felülmúlta.
Varga Kriazti
2021.01.11
Hosszas információgyűjtés után, alaposan átgondolva vágtam bele a bùtorfestésbe. Örülök neki, hogy a LA PAJARITA krétafestéket választottam. Kezdõ vagyok, a konyha bùtoromat festettem. A barátaim mindannyian azt mondták, ne hagyjam abba a festést, mert csodás lett. Ezzel a festékkel bárki "csodákra" képes.
Nagy Gréti
2020.04.20
Hosszas ideje kerestem ezt a színt, és nagyon örülök, hogy végre rátaláltam! Pont olyan, amilyet kerestem, felfestve is gyönyörű.
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek