LA PAJARITA Orange Nepal nepáli narancs krétafesték
LA PAJARITA Orange Nepal - Nepáli Narancs Krétafesték (500 ml)
6 490 Ft

LA PAJARITA Orange Nepal - Nepáli Narancs Krétafesték (500 ml)

LA PAJARITA Orange Nepal nepáli narancs krétafesték
LA PAJARITA Orange Nepal nepáli narancs krétafesték
LA PAJARITA Orange Nepal nepáli narancs krétafesték
LA PAJARITA Orange Nepal nepáli narancs krétafesték
LA PAJARITA Orange Nepal nepáli narancs krétafesték
LA PAJARITA Orange Nepal nepáli narancs krétafesték
  • Elegáns pasztell színvilág, időtálló ultra-matt felülettel
  • Rendkívül könnyen használható, gyorsan szárad, alapozást nem igényel, és akár 1 rétegben fed
  • Minden felületen használhatod bútorfestéshez, falfestéshez, restauráláshoz, újrahasznosításhoz, és dekorációs célokra is
  • Vízbázisú, környezetbarát festék, mely gyerekeknek szánt játékok és tárgyak festésére is alkalmas (EN 71-3 minősítés)
  • 500 ml-es kiszerelés, de választható 75 ml-es, 175 ml-es, és 2 x 500 ml-es kiszerelésben is
Raktáron
6 490 Ft
Egységár: 13 Ft/ml
Legközelebb levásárolható: 325 Ft

Részletek

Te jó ég, ez a szín! Ez aztán narancssárga! Na én ezt aztán soha, de soha nem festeném sehová! Erős, mély narancssárga, már majdnem világos piros. Mondjuk, ha jobban megnézem, olyan jó élénk. Elsőre visszahőköltem, mert igazán harsány! Most ha közelebbről szemlélem, van benne valami megnyugtató is, annyira mély árnyalat! Egy képkereten, sötét viasszal antikolva mennyire jó lenne, az egész szoba hangulatát feldobná. Várjunk csak, van egy kis sámlim, az a konyhában szuperül menne a fekete székek mellé… ha már sámli, ezt az élénkség remekül passzolna a nagyi komódjához, amit a múltkor nekem akart adni. Tehetném mondjuk a nappaliba, a barna ülőgarnitúrát mennyire jól ellensúlyozná, az úgyis olyan unalmas. Legyen akkor ilyen vidám a komód? Na jó, meggyőztem magam, mehet!

Birdo tipp: adj esélyt ennek az élénk színnek! Elsőre nagyon erősnek hat, nem tagadjuk – de visszafogottabb színekkel kiegészítve a szoba lelke lehet a Nepáli Narancs krétafestékkel festett bútor.A La Pajarita krétafesték egy alapozás nélkül is kitűnően fedő, rendkívül könnyen használható vízbázisú festék, mely ultra matt felületet képez, és stílustól függően visszakoptatható.


A festendő felület nem igényel különösebb előkészítést, mert a La Pajarita krétafesték sűrű állagú, magas pigment tartalmú, és jól beszívódik a festendő felületbe. Számtalan felületre használható, ideális bútorfestésre és régi tárgyak, bútorok felújítására is. A felületek 90%-án már egy rétegben is egyenletes, homogén felületet biztosít.

A La Pajarita krétafesték felvihető különböző fajtájú ecsetekkel és hengerrel egyaránt. Nagyon gyorsan szárad: száradási ideje csiszoláshoz, újrafestéshez felülettől függően 30 - 60 perc, a teljes száradásig használatbavétel előtt viszont érdemes egy napot várni.

Időtálló felületet biztosít, mely nem szívja magába a párát, és megfelelő utókezelés esetén ellenáll a nedvességnek. Tisztítása nedves ronggyal és szappanos vízzel ajánlott. Mivel a krétafestéket direkt úgy találták ki, hogy nagyobb erőfeszítés nélkül visszakoptatható legyen, ezért gyakran használt tárgyak és kültéri bútorok esetén ajánlott a festett felületet lakkal lezárni. Ehhez megtalálod nálunk a krétafesték jellegét megőrző La Pajarita Ultra Matt lakkot, de ízlésednek megfelelően más árnyalatú lakkot, vagy akár waxot is választhatsz.

A La Pajarita krétafesték minden árnyalata kiemelten alacsony illékony szerves vegyület (VOC) tartalommal bír, és rendelkezik az Európai Unió EN 71-3 tanúsítványával. Ez azt jelenti, hogy bármilyen gyerekeknek szánt bútor vagy tárgy festésére is 100%-os biztonsággal használhatod.


Rendkívül kiadós: a 75 ml-es kiszerelés 0,8 - 1 m² -re alkalmas, a 175 ml-es 1,5 - 2 m² -t fed le, az 500 ml-es verzió pedig 5 - 6,5 m² felület festésére elegendő.

A La Pajarita krétafestékek tömege: 75 ml = 120 g, 175 ml = 300 g, 500 ml = 820 g

Adatok
Referencia szám
Chalk Paint / CP-09
Így is ismerheted
Naranja Nepal
Színvilág
narancssárga, vérnarancs, sötét narancs, élénk
Gyártó
La Pajarita
Kiszerelés
500 ml
Kiadósság
10 – 14 m²/Liter
Vélemények a termékről
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek