LA PAJARITA White Cotton, pamut színű krétafesték
LA PAJARITA White Cotton - Pamut Krétafesték (1000 ml)
9 990 Ft
8 990 Ft
10

LA PAJARITA White Cotton - Pamut Krétafesték (1000 ml)

LA PAJARITA White Cotton, pamut színű krétafesték
LA PAJARITA White Cotton, pamut színű krétafesték
LA PAJARITA White Cotton, pamut színű krétafesték
LA PAJARITA White Cotton, pamut színű krétafesték
LA PAJARITA White Cotton, pamut színű krétafesték
  • Elegáns pasztell színvilág, időtálló ultra-matt felülettel
  • Rendkívül könnyen használható, gyorsan szárad, alapozást nem igényel, és akár 1 rétegben fed
  • Minden felületen használhatod bútorfestéshez, falfestéshez, restauráláshoz, újrahasznosításhoz, és dekorációs célokra is
  • Vízbázisú, környezetbarát festék, mely gyerekeknek szánt játékok és tárgyak festésére is alkalmas (EN 71-3 minősítés)
  • 1000 ml-es kiszerelés, de választható 75 ml-es, 175 ml-es, és 500 ml-es kiszerelésben is
Raktáron
9 990 Ft
8 990 Ft
Egységár: 8,99 Ft/ml
Kezdete: 2024.01.07   Vége: 2024.12.31
Kedvezmény 10
Megtakarítás 1 000 Ft
Legközelebb levásárolható: 450 Ft

Részletek

A La Pajarita krétafesték egy alapozás nélkül is kitűnően fedő, rendkívül könnyen használható vízbázisú festék, mely ultra matt felületet képez, és stílustól függően visszakoptatható.

A festendő felület nem igényel különösebb előkészítést, mert a La Pajarita krétafesték sűrű állagú, magas pigment tartalmú, és jól beszívódik a festendő felületbe. Számtalan felületre használható, ideális bútorfestésre és régi tárgyak, bútorok felújítására is. A felületek 90%-án már egy rétegben is egyenletes, homogén felületet biztosít.

A La Pajarita krétafesték felvihető különböző fajtájú ecsetekkel és hengerrel egyaránt. Nagyon gyorsan szárad: száradási ideje csiszoláshoz, újrafestéshez felülettől függően 30 - 60 perc, a teljes száradásig használatbavétel előtt viszont érdemes egy napot várni.

Időtálló felületet biztosít, mely nem szívja magába a párát, és megfelelő utókezelés esetén ellenáll a nedvességnek. Tisztítása nedves ronggyal és szappanos vízzel ajánlott. Mivel a krétafestéket direkt úgy találták ki, hogy nagyobb erőfeszítés nélkül visszakoptatható legyen, ezért gyakran használt tárgyak és kültéri bútorok esetén ajánlott a festett felületet lakkal lezárni. Ehhez megtalálod nálunk a krétafesték jellegét megőrző La Pajarita Ultra Matt lakkot, de ízlésednek megfelelően más árnyalatú lakkot, vagy akár waxot is választhatsz.

A La Pajarita krétafesték minden árnyalata kiemelten alacsony illékony szerves vegyület (VOC) tartalommal bír, és rendelkezik az Európai Unió EN 71-3 tanúsítványával. Ez azt jelenti, hogy bármilyen gyerekeknek szánt bútor vagy tárgy festésére is 100%-os biztonsággal használhatod.


Rendkívül kiadós: a 75 ml-es kiszerelés 0,8 - 1 m² -re alkalmas, a 175 ml-es 1,5 - 2 m² -t fed le, az 500 ml-es verzió 5 - 6,5 m² felületre elegendő, 1000 ml-el pedig 10 - 14 m²-t tudsz lefesteni.

A La Pajarita krétafestékek tömege: 75 ml = 120 g, 175 ml = 300 g, 500 ml = 820 g

Adatok
Referencia szám
Chalk Paint / CP-36
Színvilág
fehér, törtfehér, gyapot, világos
Gyártó
La Pajarita
Kiszerelés
1000 ml
Kiadósság
10 – 14 m²/Liter
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Skrapits Melinda
2022.11.25
Teljesen elégedett vagyok, a cél a színválasztásnál az volt, hogy minimális, de látható kontrasztot képezzen a tiszta fehérrel. A White Cotton mellett a Sal de Ibiza jöhetett még számításba, végül arra számítva rendeltem a világosabb színt, hogy a legtöbb festék élőben sötétebbnek látszik, mint a színmintákon. Ez most nem így volt, a színmintának megfelelő lett a végeredmény is, de nagyon örülök a világosabb színnek, mert a kontraszt így is szépen látszik. A fantázianév (White Cotton) senkit ne zavarjon meg, egy valóban nagyon halvány, fehérhez közelítő, de mégiscsak szürkés-kőporszínű árnyalat lesz a végeredmény.
Képek:
LA PAJARITA White Cotton - Pamut Krétafesték (1000 ml)
Prekopcsák Lászlóné
2022.03.29
Acryl Fluid technikához használom, szuper!
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek