Kategóriák
   Nyitvatartás

   Kedves Vásárlónk!

   A kialakult nemzetközi helyzetre való tekintettel személyes átvételünk határozatlan ideig szünetel, viszont minden más szolgáltatásunk zavartalanul működik.

   Szállítópartnereinkkel együtt maximálisan betartunk minden higiéniára vonatkozó előírást, és igyekszünk, hogy megrendelésed mielőbb célba érjen.

   Annyival tudsz hozzájárulni a személyes érintkezés elkerüléséhez, hogy előre kifizeted online vagy utalással a rendelést, így a futár csak átadja azt.

   Bármilyen kérdéseddel keress minket bizalommal, szívesen segítünk!

   Foxpost

   Foxpost biztonságos csomagátvétel

   Facebook
   Termékajánló
   Fizetési megoldás
   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

   Transzfer oldat

   Főkategória >Transzfer oldat

   Ha valaha gondolkodtál azon, hogyan tedd egyedivé ruháid, bútoraid, kreálmányaid, a La Pajarita fotó transzfer oldatot Neked találták ki! Nem kell hozzá más, csak egy jó kép vagy szöveg, amit nyomtatás előtt tükrözöl, és egy lézernyomtató! Díszíthetsz vele ruhákat, dobozokat, bútorokat, és biztos, hogy mindenki megkérdezi majd: „hol vetted”?

   Vízbázisú termék, mely használatával fotókat, képeket, vagy szöveget lehet átmásolni számtalan felületre: vászonra, fára, műanyagra, fémre, textilre, üvegre, stb. Nagyon fontos, hogy csak lézernyomtatóval nyomtatott képeket lehet használni, a tintasugaras nyomtató erre nem alkalmas!

   A végeredmény: tökéletes grafikák, fényes és átlátszó felülettel védve. Tovább olvasok a La Pajarita transzfer oldatról (a termékek alatt)...


   Sorrend:

   LA PAJARITA fotó transzfer oldat
   • La Pajarita vízbázisú fotó transzfer oldat 75ml-es és 250 ml-es kiszerelésben
   • A transzfer oldat segítségével teljesen egyedivé teheted ruháid, bútoraid, kiegészítőid
   • Lézernyomtatóval nyomtatott képet tudsz a transzfer oldat segítségével átvinni használati tárgyaidra
   • Rengeteg felületre alkalmas: vászon, fa, szövet, üveg, és még sok más
   • A felületre felviheted többféle ecsettel és hengerrel is
   • Végeredményként fényes, áttetsző felületet kapsz
    

   Raktárkészlet:  VAN
   1 490 Ft
   Kiszerelés
   LA PAJARITA transzfer toll
    
   Raktárkészlet:  VAN
   2 790 Ft

   Sorrend:

   A La Pajarita transzfer oldat használata


   Egy rétegben vigyük fel, és azonnal nyomjuk rá a díszítendő felületre, illetve bizonyosodjunk meg róla, hogy jól rátapadt. Amikor megszáradt, töröljük át egy nedves szivaccsal, vagy spricceljünk rá vizet - a lényeg, hogy nedvesítsük át - majd óvatosan távolítsuk el a papírt. Befejezésül kenjük le még egy réteg La Pajarita fotó transzfer oldattal, így szép csillogó és tartós lesz a felületünk. Készen is vagyunk!

   Tipp: Ha olyan dolgot készítünk, amit majd mosni is fogunk, fixáljuk La Pajarita Textil Médium festékkel!

   A La Pajarita transzfer oldat használata roppant egyszerű, ám nem árt az első alkotás előtt alaposan áttanulmányozni a használati utasítást, amit természetesen minden fotó transzfer termékünk mellett megtalálsz. Nem mintha túl bonyolult lenne a használata, hanem mert az alkotás hevében az ember képes esetleg összekeverni a lépéseket, vagy hajlamos örömében nem kivárni a száradási időt.


   Mire érdemes a La Pajarita transzfer oldat használata közben odafigyelni?

   • Mindenképpen lézernyomtatóval nyomtatott képet használj! A tintasugaras nyomtató nem alkalmas a fotó transzferáláshoz, mert nemes egyszerűséggel a kép teljesen elmosódik, amint nedvesség éri
   • Akár fekete-fehér, akár színes képet nyomtatsz, ne felejtsd el tükrözni azt! Különösen szövegnél figyelj erre a lépésre nagyon!
   • Az előző ponthoz kapcsolódóan, emlékezz arra, hogy a kép nyomtatott felét kell a transzfer oldattal alaposan átkenni, és így helyezni a kívánt felületre, azaz "arccal lefelé".
   • Csak így fog működni a transzferálás
   • Ha közvetlen transzferálás előtt festetted le a díszítendő felületet, mindenképp várd meg az ajánlott száradási időt, nehogy később a kép vízzel való kezelése leoldja a festéket. Légy türelmes, megéri!
   • Ha már jó alaposan bekented a képet La Pajarita transzfer oldattal, ügyesen aplikáld a felületre. Ügyelj arra, hogy ne legyen buborékos. Ha mégis az lenne, óvatosan próbáld meg kinyomkodni a kép szélén a buborékokat.
   • A legjobb hatás eléréséhez ne sajnáld a transzfer oldatot, de arra is ügyelj, hogy ne folyjon ki a kép szélein (ekkor biztos, hogy túl sokat használtál).
   • Ezután pedig tényleg türelmesnek kell lenned és kivárnod, míg a La Pajarita transzfer oldat megszárad. Szerencsére nem kell olyan sokat várni, egy-két óra alatt száraz a kép, felülettől függően.
   • A munka java a papír ledörzsölése. A titka, hogy jól nedvesítsük be a papírt, és finom, dörzsölő mozdulatokkal - az ujjaddal, vagy szivaccsal - távolítsd el a papírt. Nem baj, ha nem jön le elsőre mind! Lehetséges, hogy meg kell várnod, mire picit kiszárad a kép. Ezután újra be kell nedvesíteni, mielőtt folytathatod a dörzsölést. Így jobban látod, mennyi papír maradt még.
   • Ne ess túlzásba, nehogy véletlenül ledörzsöld a képet is!
   • Ha a képet körbevágtad, a körvonalak látszódni fognak a vágás mentén. Ha nagyobb felületű képet transzferálsz, a kép szélei fognak látszódni.
   • Amikor már nincs több papír, a kész művet kend le még egy réteg La Pajarita transzfer oldattal. A végeredmény a transzferált felületen fényes lesz, nem matt.


   Az alábbi videó nagyszerűen szemlélteti a folyamatot: