LA PAJARITA fotó transzfer oldat
LA PAJARITA Fotó Transzfer Oldat
1 490 Ft

LA PAJARITA Fotó Transzfer Oldat

LA PAJARITA fotó transzfer oldat
LA PAJARITA fotó transzfer oldat
LA PAJARITA fotó transzfer oldat
LA PAJARITA fotó transzfer oldat
LA PAJARITA fotó transzfer oldat
LA PAJARITA fotó transzfer oldat
LA PAJARITA fotó transzfer oldat
LA PAJARITA fotó transzfer oldat
LA PAJARITA fotó transzfer oldat
LA PAJARITA fotó transzfer oldat
 • 75 ml-es kiszerelés, de választható 250 ml-es kiszerelésben is
 • A transzfer oldat segítségével teljesen egyedivé teheted ruháid, bútoraid, kiegészítőid
 • Lézernyomtatóval nyomtatott képet tudsz átvinni használati tárgyaidra
 • Rengeteg felületre alkalmas: vászon, fa, szövet, üveg, és még sok más
 • A felületre felviheted többféle ecsettel és hengerrel is
 • Végeredményként fényes, áttetsző felületet kapsz
Raktáron
Kiszerelés
1 490 Ft
Egységár: 20 Ft/ml
Legközelebb levásárolható: 75 Ft

Részletek

Ha valaha gondolkodtál azon, hogyan tedd egyedivé ruháid, bútoraid, kreálmányaid, a La Pajarita fotó transzfer oldatot Neked találták ki! Nem kell hozzá más, csak egy jó kép vagy szöveg, amit nyomtatás előtt tükrözöl, és egy lézernyomtató! Díszíthetsz vele ruhákat, dobozokat, bútorokat, és biztos, hogy mindenki megkérdezi majd: „hol vetted”?

Vízbázisú termék, mely használatával fotókat, képeket, vagy szöveget lehet átmásolni számtalan felületre: vászonra, fára, műanyagra, fémre, textilre, üvegre, stb. Nagyon fontos, hogy csak lézernyomtatóval nyomtatott képeket lehet használni, a tintasugaras nyomtató erre nem alkalmas!

A végeredmény: tökéletes grafikák, fényes és átlátszó felülettel védve.
A La Pajarita transzfer oldat kizárólag lézernyomtatóval nyomtatott képekkel működik, viszont nem számít, hogy fekete vagy színes képet nyomtatsz. Mindenképp figyelj oda, hogy az átvinni kívánt képet nyomtatás előtt tükrözd, hogy helyesen jelenjen meg a végeredmény.

A La Pajarita transzfer oldat használata roppant egyszerű, ám nem árt az első alkotás előtt alaposan áttanulmányozni a használati utasítást, amit természetesen minden fotó transzfer termékünk mellett megtalálsz. Nem mintha túl bonyolult lenne a használata, hanem mert az alkotás hevében az ember képes esetleg összekeverni a lépéseket, vagy hajlamos örömében nem kivárni a száradási időt. A La Pajarita transzfer oldat száradási ideje 60 perc.

Tipp: Ha olyan dolgot készítünk, amit majd mosni is fogunk, fixáljuk La Pajarita Textil Médium festékkel!


A transzfer oldat használata

 1. Egyenletesen vigyél fel egy réteg transzfer oldatot a nyomtatott képre/szövegre, figyelj oda, hogy minden részletre kerüljön a transzfer oldatból
 2. Ezután azonnal helyezd rá a képet (a képes-transzfer oldatos felével) a dísziteni kívánt felületre, figyelj oda a pontos elhelyezésre, és jól simítsd rá
 3. Amikor megszáradt, töröljük át egy nedves szivaccsal, vagy spricceljünk rá vizet - a lényeg, hogy alaposan nedvesítsük át a papírt
 4. Nagyon finoman, ujjbegyeddel, körkörös mozdulatokkal, körültekintően távolítsd el a papírréteget, vigyázva, hogy maga a kép ne dörzsölődjön le
 5. Ismételd addig, amíg teljesen el nem tűnik a papír
 6. Befejezésként használj még egy réteg transzfer oldatot, vagy tetszésednek megfelelő La Pajarita lakkot a képen, hogy a "ködös hatást" eltávolítsd


A transzfer oldat használatáról bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz


Mire érdemes a La Pajarita transzfer oldat használata közben odafigyelni?

 • Mindenképpen lézernyomtatóval nyomtatott képet használj! A tintasugaras nyomtató nem alkalmas a fotó transzferáláshoz, mert nemes egyszerűséggel a kép teljesen elmosódik, amint nedvesség éri
 • Akár fekete-fehér, akár színes képet nyomtatsz, ne felejtsd el tükrözni azt! Különösen szövegnél figyelj erre a lépésre nagyon!
 • Az előző ponthoz kapcsolódóan, emlékezz arra, hogy a kép nyomtatott felét kell a transzfer oldattal alaposan átkenni, és így helyezni a kívánt felületre, azaz "arccal lefelé".
 • Csak így fog működni a transzferálás
 • Ha közvetlen transzferálás előtt festetted le a díszítendő felületet, mindenképp várd meg az ajánlott száradási időt, nehogy később a kép vízzel való kezelése leoldja a festéket. Légy türelmes, megéri!
 • Ha már jó alaposan bekented a képet La Pajarita transzfer oldattal, ügyesen aplikáld a felületre. Ügyelj arra, hogy ne legyen buborékos. Ha mégis az lenne, óvatosan próbáld meg kinyomkodni a kép szélén a buborékokat.
 • A legjobb hatás eléréséhez ne sajnáld a transzfer oldatot, de arra is ügyelj, hogy ne folyjon ki a kép szélein (ekkor biztos, hogy túl sokat használtál).
 • Ezután pedig tényleg türelmesnek kell lenned és kivárnod, míg a La Pajarita transzfer oldat megszárad. Szerencsére nem kell olyan sokat várni, egy-két óra alatt száraz a kép, felülettől függően.
 • A munka java a papír ledörzsölése. A titka, hogy jól nedvesítsük be a papírt, és finom, dörzsölő mozdulatokkal - az ujjaddal, vagy szivaccsal - távolítsd el a papírt. Nem baj, ha nem jön le elsőre mind! Lehetséges, hogy meg kell várnod, mire picit kiszárad a kép. Ezután újra be kell nedvesíteni, mielőtt folytathatod a dörzsölést. Így jobban látod, mennyi papír maradt még.
 • Ne ess túlzásba, nehogy véletlenül ledörzsöld a képet is!
 • Ha a képet körbevágtad, a körvonalak látszódni fognak a vágás mentén. Ha nagyobb felületű képet transzferálsz, a kép szélei fognak látszódni.
 • Amikor már nincs több papír, a kész művet kend le még egy réteg La Pajarita transzfer oldattal. A végeredmény a transzferált felületen fényes lesz, nem matt.


Az alábbi videó nagyszerűen szemlélteti a folyamatot:

Adatok
Így is ismerheted
foto transfer, transzfer médium
Színvilág
átlátszó, fényes
Gyártó
La Pajarita
Kiszerelés
75 ml
Vélemények a termékről
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek